Glazba

Crvi, Ogenj i The Yellow Buzz dozivaju vikend u Vintage Industrial baru

crvi
Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ako niste bili sigurni što učiniti s ostatkom tjedna, kako što prije natjerati vikend da pokuca na vrata ili gdje poslušati dobar bend, imamo rješenje za vas. Rješenje koje je zapravo cijelo vrijeme bilo pred vama, i ovog četvrtka 16. studenog svi putevi vode u Vintage Industrial bar.

Iz Beograda u Vintage stižu Crvi. Četvorka koja kao da ju je sam Steve Albini složio. Ako volite Repetitore, voljet ćete i Crve. Iz Koprivnice dolazi podravska celtic punk senzacija Ogenj čija se lirika temelji na kajkavskom narječju. Zagrebačke boje predstavit će dinamični blues garage duo The Yellow Buzz koji je nužno doživjeti u live izdanju kako bi mogli na ispravan način osjetiti njihovu glazbu.

Crvi, Ogenj i The Yellow Buzz ususret vikendu

Crvi su bend u stalnom nastajanju. Crvi nisu superbend, već grupa ljudi koja se svirački razume i nadopunjuje. Crvi žele da lutaju, a ne žele da idu sigurnim putem. Crve čine Damjan Babić (vokal, gitara), Sergej Sokolov (gitara, bas), Vladimir Pejković (gitara, bas, prateći vokal) i Andrej Mladenović (bubanj, prateći vokal).

Ogenj je bend koji je nastao krajem 2015. kao želja nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u glazbu. Želja im je bila stvoriti vesele pjesmuljke koji slave život i sve oko njega. Život samih glazbenika pretočen je u stvaralaštvo benda. Sve je rečeno preko kajkavskih tekstova koji govore o ljubavi, ima tu i veselih punk polka poskočica te mirnih blues i country tonova smiraja i teškoće života. 

The Yellow Buzz je zagrebački garažni blues rock duo osnovan 2014. godine koji čine Adam Lončar na gitari i vokalu i Bruno Bolfan na bubnjevima. Objavili su svoj prvi EP u listopadu 2015. godine i velikom brzinom stekli pozornost publike. U svibnju 2016. izbacili su svoj prvi album jednostavno nazvan “Yellow Buzz”. Album je sniman u Runaways Production studiju pod producentskom palicom Franje Heršaka i sastoji se od 10 pjesama prepunih energijom koje ovaj dinamični dvojac stvara.

 

Vrata kluba se otvaraju u 20:00 sati, a koncert je najavljen s početkom u 21:30. Cijena karte iznosi 40 kuna u pretprodaji, a možete ju kupiti u Vintage Industrial baru ili  Dirty Old Empireu na adresi Tratinska 18. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 50 kuna.

Be social

Komentari