Glazba

„Evo ti pa slušaj!“ i „Tramonto Session vol. IV“ za kraj ljetne koncertne sezone u Krku

Foto: Facebook.com/evotipaslusaj
Vrijeme čitanja: 2 minute

Prije no što službeno otpravimo ljeto na spavanje i prepustimo se rujanskim obavezama, treba posjetiti sve preostale ljetne događaje i koncerte i iznimno vruće ljeto ispratiti sa stilom. Svi Krčani i Krčanke, oni koji će se idućega petka zateći na Krku, ali i svi oni kojima taj otok nije predaleko, već idućega petka, 21. kolovoza, imaju priliku dobro se zabaviti i uhvatiti zadnje ljetne trzaje. Na Krku će se naime u petak održati jednodnevni festival „Evo ti pa slušaj!“. Razloga  za brigu nemaju ni oni koji preferiraju višednevne zabave jer se udruga Kreativni Krk, inače i organizator oba događaja, unaprijed pobrinula te za srijedu, dva dana prije ETPS-a, zakazala „Tramonto Session“.

Foto: Facebook.com/kreativnikrk
Foto: Facebook.com/kreativnikrk

„Tramonto Session“ manifestacija je koja je debitirala ove godine, a u sklopu koje su na Krku već nastupili Bebe Na Volé, The Marshmellow Notebooks te ovogodišnja dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, Sara Renar. Posljednji će koncert  ovoga ljeta pod okriljem „Tramonto Sessiona“ biti održan u srijedu, 19. kolovoza, kada će nastupiti izvrsni Rolin Humes. Njihov će koncert biti održan na trgu Krčkih Glagoljaša s početkom u dvadeset sati. Ulaz je na koncert besplatan.

Foto: Facebook.com/kreativnikrk
Foto: Facebook.com/kreativnikrk

Dva dana nakon Rolin Humesa, grad će Krk okupirati još jedno izdanje festivala „Evo ti pa slušaj!“  koje ove godine dovodi zagrebačke sastave ABOP (After je bolji od partija) i Plastic Knives dok će kao domaćini nastupiti izvrsni electro/rap/rock kvartet Buco i Kalašnjikovi. Organiziran je i after festivala na kojemu će za dobru zabavu brinuti producentski dvojac Moricone i Ana Antonova. Riječ je o dvojcu koji nije posve nepoznat krčkoj publici jer ju je ove godine već oduševio nastupom na Prvomajskom Inkubatoru, događaju koji se također održao pod organizacijskom palicom udruge Kreativni Krk. ETPS festival je koji se održava od 2010. godine, a dosad su na njemu nastupali i Brkovi, Kawasaki 3, Cojones, Vatra, GoNoGo, Stillness, Dječaci, Filip Motovunski i mnogi drugi manji i veći bendovi. I ove se godine festival održava na boćarskom igralištu Sportsko rekreativnoga centra  „Josip Uravić Pepi“, a ulaz je besplatan.

Dakle, ako nemate planova, volite dobru zabavu i još bolju glazbu, a Krk vam nije predaleko ili ste pak avanturističkog duha, znate gdje se možete dobro provesti od srijede do subote.

Be social

Komentari