Glazba

Fabric: Jedan od najvećih klubova elektronske glazbe slavi 15. rođendan

Foto: facebook.com/fabriclondon
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/fabriclondon
Foto: facebook.com/fabriclondon

Fabric, legendarni londonski klub, 17./18. listopada proslavit će svoji veliki 15. rođendan.

Klub, koji su sada već davne 1999. osnovali Keith Reilly i Cameron Leslie u obnovljenom starom skladištu, sastoji se od tri zasebna stagea, Room 01, Room 02 i Room 03, od kojih čak dva imaju sve spremno za live točke. Jedna od posebnosti kluba je stage pod nazivom Room 01 koji ima vibrirajući dancefloor – u podu se nalaze uređaji koji odašilju vibracije u ritmu glazbe koju DJ vrti.

Nije sve išlo glatko i u ljeto 2010. godine klub je skoro zauvijek zaključao svoja vrata, no, na sreću svih partijanera, to se nije dogodilo i nezaboravni tulumi u Fabricu održavaju se i danas.

Danas se petkom u Fabricu može čuti pravi glazbeni clash svega i svačega u programu Fabriclive, subota je rezervirana za house i techno glazbu, a u nedjelju program preuzima WetYourSelf! sa svojim techno, house i tech house zvukom. Sadašnji resident DJ-i su Craig Richards i Terry Francis.

Foto: facebook.com/fabriclondon
Foto: facebook.com/fabriclondon

Slavljenički vikend počinje 17. listopada kada nastupaju Four Tet (sa svojim 4 sata dugim setom), Loefah (koji je odvrtio jedan od najboljih setova ovogodišnjeg Outlook Festivala ), Goldie, Dub Phizix & Strategy, Pinch (live) i mnogi drugi, a karte samo što nisu nestale. Čisto radi usporedbe cijena – a i ako zanima nekog sretnika koji možda ide na party, karte su od £19 do £24.

U subotu nastupaju resident DJ-i, Âme, Ben Klock, Ben UFO, Dixon, Marcel Dettmann, Mathew Jonson (live), Seth Troxler i mnogi drugi. Cijena ulaznice za subotu nešto je viša i iznosi £33.

Foto: facebook.com/fabriclondon
Foto: facebook.com/fabriclondon

Ako gledamo što ulaznica uključuje – ulaz u legendarni klub, s legendarnim ozvučenjem i današnjim hit DJ-ima, te CD određenog DJ-a (možete odabrati kada kupujete kartu), i ako gledamo britanski standard naspram našeg, karte njima nisu toliko skupe kao što se čine nama.

Interaktivna službena stranica Fabrica oduševljava odličnim zanimljivostima povodom velikog rođendana – pogledajte ih  ovdje. 

Sretan rođendan Fabric, nadajmo se da ćemo i mi jednom slaviti s tobom!

Be social

Komentari