Knjige

Interliber preporuka: Ako volite ljubiće, napravite mjesta za ovih 5 naslova

Vrijeme čitanja: 3 minute

Interliber počinje sutra (utorak, 13. studeni) i vjerujemo da ste već sastavili popis naslova kojima ćete obogatiti svoje kućne biblioteke te da su police i više nego spremne za novo štivo. Kako bi vam još malo olakšali (i odluku i novčanike! 😀 ) probrat ćemo naslove koje biste svakako trebali potražiti na ovogodišnjem Interliberu.

Nakon trilera, na redu su ljubići.

 1. Colleen Hoover – “Sve tvoje savršeno” (Neptun)

  PRIJE: Quinn se ni u snu nije mogla nadati da će ljubav svog života pronaći pred ulaznim vratima svog uskoro bivšeg zaručnika. Godinu dana nakon što su oboje napustili svoje nevjerne partnere, Quinn i Graham uživaju u savršenoj vezi koja se čini sudbinski predodređenom.
  SADA: Sedam godina poslije, njihovoj savršenoj ljubavi prijeti opasnost od nesavršenog braka. Uspomene, pogreške i snovi koji su se godinama gomilali, sada ih razdvajaju. Jedina stvar koja bi ih mogla spasiti ujedno je i ono što bi im moglo nepovratno razoriti brak.

  Colleen Hoover je apsolutna kraljica ljubavnih romana, a srećom pa imamo i prijevode njezinih knjiga. Ugrabite svoje naslove na štandu Neptun naklade na Interliberu.

 2. Marc Levy – “P.S. iz Pariza” (Stilus)

  Na velikom platnu Mia igra ulogu zaljubljene žene, no njezin privatni život je čista suprotnost. Brak koji se graniči sa dosadom, isprazni razgovori, predvidljivi prijatelji… Bijeg u najromantičniji grad na svijetu se čini kao jedino rješenje. Tamo je pak čekaju drugačije avanture nakon što sretne američkčog romanopisaca Paula Bartona. Marc Levy ponovno je briljirao u novom romanu, kojeg možete potražiti na štandu Stilusa.

 3.  Sally Thorne – “Igra ljubavi i mržnje” (Mozaik knjiga)

  Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole − osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi − a pogotovo kada im se oboma ponudi važno promaknuće. Ako Lucy pobijedi, postat će Joshui šefica. Ako izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje? Možda ga ne mrzi. A možda, možda ne mrzi ni on nju. Ili je sve to još samo jedna igra u nizu… Igra ljubavi i mržnje.

 4. Helen Hoang – “Kvocijent poljupca” (Znanje)

  Stella Lane smatra da je matematika jedino što svemir drži na okupu. Izmišlja algoritme kako bi predvidjela želje kupaca – posao koji joj donosi više novca nego što umije potrošiti, ali i mnogo manje ljubavnog iskustva od prosječne tridesetogodišnjakinje. Ne pomaže ni činjenica da Stella ima Aspergerov sindrom i francuski je poljubac podsjeća na ribu koja čisti zube morskom psu. Nameće joj se zaključak da joj je potrebno mnogo prakse, i to s profesionalcem. Stoga unajmljuje eskorta Michaela Phana. Naočiti mladić vijetnamsko-švedskih korijena ne može si priuštiti da odbije Stellinu ponudu, te joj pristaje pomoći u svim koracima njezina obrazovnog plana – od predigre do savladavanja raznih seksualnih poza. Uskoro Stella počne ne samo cijeniti njegove poljupce, nego žudjeti za svim ostalim senzacijama koje on u njoj izaziva. Njihovo poslovno partnerstvo iznenada se doima neobično smislenim. A uzorak koji iz njega proizlazi uvjerit će Stellu da je ljubav najbolja vrsta logike…

 5. Sabrina Jeffries – “Pod krinkom zavođenja” (Neptun)

  „Budi oprezna, Amelia – znaš koliko si ponekad nesmotrena”, upozorava Charlotte Harris, ravnateljica prestižne škole za mlade dame, gdje entuzijastične bogate nasljednice uče ono što je gospođa Harris naučila iz vlastitog bolnog iskustva: vještinu pronalaženja dobrog muža među podobnim neženjama iz visokog društva i neodoljivim razvratnicima. I s razlogom je upozorava – lady Amelia Plume ima mnogo udvarača,  ali svi su oni ili lovci na miraze ili kicoši koji joj ne mogu pružiti pustolovine za kojima čezne.

  No plesne dvorane Mayfaira postale su znatno zanimljivije od dolaska bojnika Lucasa Wintera, Amerikanca mračne prošlosti i opasnog izgleda. Lucas je bezobrazan, arogantan… i skandalozno privlačan. Svaki njegov uzbudljivi poljubac rasplamsava sve jače strasti, no Amelia sumnja da se iza Lucasova zavođenja skrivaju neki drugi motivi i namjerava ih otkriti pod svaku cijenu…


Ovaj je sadržaj sufinanciran sredstvima Fonda za pluralizam medija Agencije za elektroničke medije. 

Be social

Komentari