Glazba

Izvještaj – The Bambi Molesters: Dosadno dobar koncert

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Dobro. Da. The Bamni Molesters. Već je postalo toliko glupo pisati o ovom bendu da se ni ja neću potruditi napisati više od onog minimuma koji se zahtjeva od koncertnog izvještaja. Ukratko, bilo je genijalno. Ali, tko je ikada bio na koncertu Bambija da mu nije bilo super? Nitko! Drago mi je da smo to sad riješili i da sada možemo dalje.

Night Beats nisu ništa posebno. Možda je pritom i ‘ništa posebno’ understatement jer ono vrijeme koje su ovi ljudi dobili na pozornici toliko se razvuklo da je trajalo u nedogled. Ajde da je bilo nečega zanimljivog što bi moglo s trenutka na trenutak odvući moju pažnju, ali ne. A prema svima koji su se udostojili doći na Night Beats osjećalo se isto. Po svemu, ovaj me bend posjetio na Black Rebel Motorcycle Club. I moram Vam reć’ da mi je bilo bolje na Night Beatsima nego na BRMC – u. Istina je da je taj koncert na Inmusicu bio definicija kaosa tako da za ovaj jučerašnji nastup letvica nije bila postavljena nešto visoko, ali, za mene, ono što se desilo prije Bambija sinoć je upravo taj prekopirani BRMC. Upravo onako kako bi taj bend zvučao da su ga zatvorili u dvoranu, a ne pustili na otvoreno. Iako volim BRMC, onaj nastup prošlog ljeta bio je zaista loš, a ako ste jučer bili u Tvornici na predgrupi, mogli ste doživjeti kako bi BRMC zvučao u zatvorenom prostoru. Jako kvalitetno, ali nekako mrtvo i uz osjećaj kao da publika ne postoji.

Foto: Ziher.hr
Foto: Ziher.hr

Koncert Bambi Molestersa je jedan od onih koncerata kojem se uvijek veselim jer znam da jednostavno ne može razočarati. Koliko god sam puta bio i koliko ću god puta ići na Bambije u budućnosti sumnjam da će me ikada uspjeti razočarati. Drugačije nije bilo niti jučer. Kroz nešto više od sat vremena Bambiji su odsvirali presjek svoje plodne karijere. Bio je tu red hitova poput Theme From Slaying Beauty ili As The Dark Wave Swells pa sve do nekih manje poznatih pjesama i pjesme La Bruta na koju publika uvijek odlično reagira. The Bambi Molesters bend su koji će uvijek dovući ljude na koncert i to ne samo mlade osobe, već ljude svih generacija. Ipak, jučer se to dogodilo u nešto manjem obujmu nego što sam to očekivao. Svi smo tako jučer uživali u dosadno dobrom koncertu.

Be social
Što misliš o ovome koncertu?
Podijeli svoje mišljenje putem ZiherMetra!
Vaš glas je zabilježen. Hvala vam na glasanju!

Komentari