Knjige i plaža: Istražili smo ljetne akcije za vas

Foto: Dan Dumitriu (Unsplash)
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ljeto je već itekako došlo i huji, bruji i juri brzinom svjetlosti, a onaj divni stereotip o ručniku, šeširu, kremi za sunčanje i knjizi uz more i dalje je postojan. Pa ako ste sretnik koji će taj klišej i proživjeti, svakako će vam dobro doći i pokoja nova knjiga da doživljaj bude potpuniji. A i ako ne putujete nikamo i nećete vidjeti plaže kao ja, svoj mali čitalački raj možete organizirati na balkonu, terasi kafića, u parku, u šumi, na livadi ili u sobi pod klimom. Za ljetni ugođaj po vašem izboru mi smo malo istražili i izdvojili ljetne akcije nekih od naših domaćih nakladnika i knjižara. Vjerujemo da će se naći ponešto za svakoga. Više saznajte na poveznicama:

V.B.Z.

Na svom webu i u knjižari V.B.Z. nudi više od 200 naslova s do 80% popusta. Možete pronaći sve, od domaće književnosti, do strane beletristike i popularne publicistike.

Fraktura 

Fraktura vam također nudi veliki broj knjiga na popustu u svojoj web knjižari, a i u knjižari u Mislavovoj 17. Pod naslovom „Lepeza ljetnih hitova” krije se akcija u kojoj svaku drugu knjigu dobivate s 50% popusta.

Disput 

Disput nam nudi popuste do 70% na 50 beletrističkih i publicističkih naslova.

Znanje 

U Znanju, pak, zna kit što je hit, pa tako pod naslovom „Ljetne oluje kita Duje” nalazimo popuste na doista veliki broj naslova.

Hena com

Hena com nudi vrlo zanimljivu kombinaciju koja traje do kraja srpnja, stoga požurite! Uz svaku kupljenu knjigu, drugu dobivate za samo 1 kunu.

Ljevak

U knjižari Ljevak do 15. kolovoza možete naći preko 350 naslova sniženih i do 70%.

Rockmark

Za one koji, osim koncerata, svoje ljeto žele začiniti i kakvim štivom o glazbi, u Rockmarku se takvom literaturom može opskrbiti po vrlo pristupačnim cijenama.

Nemojte čekati jer knjige su prijatelji koji su uvijek uz vas!

Be social

Komentari