Glazba

Lexxi Foxx napustio Steel Panther

Foto: Pinterest
Vrijeme čitanja: 2 minute

Steel Panther na službenim je stranicama najavio odlazak dugogodišnjeg basista Lexxija Foxxa iz benda.

Bend je ovu, srceparajuću vijest za mnoge fanove objavio u svom šaljivom tonu, a u priopćenju stoji:

“Velika pandemija 2020. – 2037. utjecala je na sve nas. Za neke je otvorila vrata  mogućnosti i bila katalizator u traženju istinskog života. Ovo je Lexxijeva priča. On je krenuo raditi svoj sporedni posao „Sexy Lexxi’s Prettiest Pets” da bi skupio novac za botox tijekom lockdowna. Tad se dogodilo nešto čudesno. Shvatio je da je njegova ljubav prema stvaranju ljubimaca ljepšima bila veća od njegove ljubavi prema stvaranju sebe ljepšim. Lexxi je pronašao veću ljubav. Vjerojatno, najveću ljubav od svih. Odlučio je objesiti svoje ogledalce i posvetiti se novootkrivenoj strasti – stvaranju ružnih ljubimaca lijepima. Kako god bilo, nakon 40 godina u kojima smo ljuljali svijet zajedno, i Steel Panther odveli iz The Viper Rooma do Wembley Arene, teških se srca, ali sjajnih heavy metal uspomena opraštamo od Lexxi Foxxa. Volimo te i želimo ti izvrsnu budućnost stavljanja tuša za oči na chihuahue.”

Svoje obraćanje javnosti bend završava riječima da će Steel Panther nastaviti tresti svijet te iako neće nikad pronaći basista lijepog kao što je bio Lexxi, sigurni su da neće biti teško pronaći nekoga tko odgovara njegovom visokom intelektu.

Bend je, uz ovu šaljivu priču, objavio video na svom službenom YouTube profilu na kraju kojeg piše „The End of an Era. For all the laughs. For all the metal. Thank you.”

Podsjetimo, Lexxi Foxx član je Steel Panthera od samih početaka. Bend je nekoliko puta kroz svoju povijest mijenjao imena, a od 2008. godine, otkad se službeno zovu Steel Panther, izbacili su pet studijskih albuma: Feel the Steel”, „Balls Out”, „All You Can Eat”, „Lower the Bar” i posljednji iz 2019. godine, „Rules”. Zbog svog su rada postali jedan od najomiljenijih bendova metal scene.

Inače, bend će u novoj postavi nastupati u Zagrebu iduće godine, a nama preostaje da velikom Lexxiju Foxxu kažemo doviđenja i poželimo sreću u budućem radu.

Be social

Komentari