boris bućan
25. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 3 minute Boris Bućan, jedan od najvećih suvremenih hrvatskih slikara preminuo je 18. svibnja u 77. godini, a u nastavku donosimo pregled njegovih najpoznatijih djela.

tina turner
24. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nakon duge i teške bolesti u 83. godini napustila nas je kraljica rock n’ rolla Tina Turner.

Glazba

Najava – Hypocrisy: u Tvornici predstavljaju potencijalni melo-death album godine

facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
facebook.com
facebook.com

Iako smo ih zbog guste satnice propustili na nedavnom Metaldays festivalu, Hypocrisy nam dolazi 24.rujna odraditi klupski koncert u zagrebačku Tvornicu. Dolaze u sklopu turneje tokom koje promoviraju ovogodišnji i svoj 13. studijski album naslovljen „End Of Disclosure“. Švedski death metalci na sceni su od 1990, a recentno izdanje je od strane kritike izvrsno prihvaćeno, tako da je i prije kraja godine proglašeno najboljim melo death izdanjem 2013.

facebook.com
facebook.com

Sa sobom dovode i danske thrash metalce Hatesphere, koje smo također u Tvornici gledali prije nekoliko godina s Kreatorom, a lokalnu podršku pružit će im istarski bend Infernal Tenebra koji se nedavno probio i na inozemnu metal scenu.

facebook.com
facebook.com

Karte po cijeni od 120 kn su se mogle kupiti do 2. rujna, pa sada rastu na 150 kn. Na dan koncerta će se cijena dići i na 170 kn, tako da požurite nabaviti svoje karte po nižoj cijeni.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Be social

Komentari