Knjige

“Ne budi se” (Liz Lawler): Jezivi i napeti triler koji nećete ispuštati iz ruke

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Napeti psihološki trileri tematika su koju obožavaju mase, naravno s razlogom. Jedna od novijih senzacija u tom području je autorica Liz Lawler, irska spisateljica koja je prvim romanom “Ne budi se” osvojila čitatelje i kritiku, a roman je na hrvatskom objavljen u nakladi Mozaik knjige.

Doktorica Alex Taylor budi se zavezana za operacijski stol i sama je u sali. Samo plahta pokriva njezino golo tijelo, a nema nikakve ideje kako je dospjela na operacijski stol niti što se dogodilo. Odjednom primijeti kako nije sama u sali za operacije. Pokušava dozvati osobu koja se ondje nalazi, no ne dobiva nikakav odgovor, samo zurenje u prazno. Uskoro se ponovno budi, neozlijeđena te odlazi u bolnicu na posao, gdje se svi ponašaju kao da se ništa nije dogodilo. Ipak, Alex se sve više osjeća kao da je izgubila razum i ne zna kako bi to ikome objasnila. Uskoro se pojavljuju i nove žrtve, no i dalje joj nitko ne vjeruje da je napadnuta te da su i ostale žrtve povezane s njezinim napadom.

Ubrzo nakon dogode se dva ubojstva, a Alex je među sumnjivcima za ubojstva. Nitko od njezinih kolega, prijatelja pa čak ni dečka joj ne vjeruje, a sve joj postaje jasnije kako neće moći dokazati svoju nevinost ako svi smatraju da je nestabilna osoba. “Ne budi se” je napeto i jezivo štivo koje do samoga kraja nećete ispuštati iz ruku.


Ziher daruje knjigu


“Ne budi se” može biti novi naslov u Vašim kućnim bibliotekama! Pronađite objavu na Ziherovoj Facebook stranici i u komentaru ostavite razlog zašto biste htjeli da knjiga dođe upravo do vas. Dobitnike izvlačimo u četvrtak (19.9.) u popodnevnim satima. 

Be social

Komentari