Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Nova glazba: The Black Room, kids from the sky, Nipplepeople i drugi

03.07.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna je Pustota/Žedan zagrebačkog dua Fauna.

Domaće snage ovog tjedna odmjerit će M.O.R.T., The Black Room, Aklea Neon, Nipplepeople, Krešo Bengalka, kids from the sky i Brain Holidays.

Preporuke za stranu glazbu su Michael Kiwanuka & Tom Misch, The Hives, Sharon Van Etten, Fontaines D.C. i Thom Yorke.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

Michael Kiwanuka & Tom Misch – Money


Britanski kantautor ugandskog porijekla Michael Kiwanuka uskoro će nastupiti na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku (10. srpanj), a Money je njegov friški singl na kojem mu se pridružio talentirani gitarist Tom Misch. Dosad je izdao dva studijska albuma, “Home Again” iz 2012. i “Love & Hate” iz 2016. godine.

The Hives – Good Samaritan


Nakon I’m Alive švedski garažni rokeri The Hives predstavljaju brzu i punkersku pjesmu Good Samaritan. Oba singla producirao je Dave Sardy (LCD Soundsystem, Marilyn Manson).

Sharon Van Etten – No One’s Easy To Love


No One’s Easy to Love još je jedan singl američke kantautorice Sharon Van Etten skinut s odličnog albuma Remind Me Tomorrow” koji je izašao početkom godine.

Fontaines D.C. – Sha Sha Sha


Irski post-punkeri Fontaines D.C. ove su godine izdali hvaljeni debitantski album Dogrel” (iako meni ni blizu prvijencu srodnih im Idlesa od prije dvije godine), a Sha Sha Sha njihov je najnoviji singl.

Thom Yorke – Not The News


Thom Yorke objavio je treće solo izdanje “Anima“. Album prati i istoimeni kratki film koji se prikazuje na Netflixu. Kao najavni singl izabran je Not The News.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Monika Bračević.

(Visited 3.314 times, 1 visits today)

Komentari