novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Svi žele na Jeffa Millsa

Vrijeme čitanja: < 1 minuta
jeffkljuca
Foto: Facebook

Poznata engleska stranica za promociju glazbe Data Transmission uvrstila je posjet Jeff Millsa, legendarnog „čarobnjaka“ elektronske glazbe, u događaje koji se moraju posjetiti u Zagrebu. U organizaciji United Electronic Sounda 30. ožujka na Zagrebački velesajam dolazi techno ikona.

Očekuju se posjetitelji iz Slovenije, Srbije, BiH, te Italije i Austrije koji će potegnuti do hrvatske metropole i posvjedočiti nastupu živuće legende Jeff Millsa.

jeffmills
Foto: Facebook

Jeff Mills, DJ i producent koji je obilježio techno eru i elektronsku glazbu od 80-ih nadalje. Tada je karijeru započeo pod pseudonimom The Wizard, a ubrzo se „čarobnjak“ iz Detroita isprofilirao kao jedna od glavnih figura detroitskog techna, te kao glazbenik koji je sa svojim inovativnim pristupom glazbi uvijek korak ispred svog vremena. U više od 20 godina na sceni nikada se nije držao normi, a jedina konstanta su njegova opčinjenost svemirom iz čega crpi inspiraciju. Uz njega vas na techno putovanje vode domaći autoritet techno scene Petar Dundov, producent Ivan Komlinović, glazbeni znalac Zero i strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux.

Be social

Komentari