Istaknuto
27.01.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

This Town Needs Guns i From Another Mother u subotu u Močvari

12.04.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Good Vibrations je šestu sezonu otvorio u Močvari, a ovaj put se u nju vraća s pravom indie atrakcijom: TTNG (This Town Needs Guns). Ovi britanski math/indie rockeri vrlo jednostavno opisuju svoj glazbeni proces: “Pišemo i snimamo pjesme. Onda ih objavimo. Zatim sviramo te pjesme ljudima.” Više o tome iz prve ruke može se saznati u subotu, 14. travnja.

This Town Needs Guns from another mother

TTNG je osnovani 2004. u Oxfordu pod imenom This Town Needs Guns. Prvo su nastupali kao četvorka, a sad su trio kojeg čine Henry Tremain (bas/vokal), braća Tim (gitara) i Chris Collis (bubnjevi). Do sada su objavili tri albuma: “Animals” (2008.), “13.0.0.0.” (2013.) kada mijenjaju ime u TTNG i “Disappointment Island” (2016.) te dva EP-a: “Split CD with Cats and Cats and Cats” ( 2007.) i “This Town Needs Guns” (2008.). Bend za svoje uzore navodi izvođače kao što su Owls, American Football i Make Believe. Ovo će im biti prvi koncert u Zagrebu pa bi bilo dobro da dođeš i pružiš im toplu dobrodošlicu.

Na koncertu im se pridružuje i nezgodni zagrebački trio From Another Mother, trio iz Zagreba nastao krajem 2012. Do sada su objavili EP “Bartebra” i album “Epileptir“. Osvojili su “Čuješ” festival u Zagrebu i festival “Omladina” u Subotici. Odsvirali su turneje po Hrvatskoj, Bosni, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Slovačkoj, Mađarskoj, Austriji. Nastupi im obiluju enormnom količinom energije koja se čini kao apsolutni kaos (kontrolirani), a na koju publika u pravilu jako pozitivno reagira. Debitantski album “Epileptir” uvršten je na popise najboljih domaćih albuma 2017. (Ziher.hr, Muzika.hr & Beehype), najboljih debitantskih albuma (Muzika.hr) i domaćih izvođača koji su obilježili godinu (Terapija.net). Trenutno snimaju novi album.

Ulaznice

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio.hr, dok će na dan svirke koštati 65 kuna.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari