Film

Video: The Last Stand – Povratak Arnolda Schwarzeneggera

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Budući da je izlazak ovoga filma na hrvatsko tržište zakazan za nešto više od deset dana, točnije za 31. siječnja 2013., pravo je vrijeme da se ukratko upoznate s filmom s kojim se Arnold Schwarzenegger odlučio vratiti na naše ekrane.

Prije svega, podsjetimo se ukratko da je 2003. godine, dakle unazad punih devet godina, snimio tada posljednji film, nakon čega je uslijedila ova poduža stanka. Naravno, riječ je o filmu “Terminator 3: Rise of the Machines”. Od tada se, doduše dvaput, ipak pojavio u “Around the World in 80 days”, te u “The Expendables”, ali to su, doslovno rečeno, bili tek kraći filmski izleti.

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

U naslovu spomenuti film donosi Schwarzeneggera u vidu glavnog glumca, odnosno isti utjelovljuje šerifa Raya Owensa u malenom pograničnom gradu. Upravo u to vrijeme, najpoznatiji diler Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), pokušava pobjeći FBI-u. Kako bi ga spriječio u bijegu, Owens odluči uzeti u ruke svoju strojnicu i zaustaviti ga.

Posebnost ovoga filma, ne samo da leži u povratku jedne filmske legende, davnog uzora većine dječaka, nego i u  tome što je ovo prvi američki film u režiji Kim Ji-Woona. Kako se ne bismo neprestano vrtjeli oko Schwarzeneggera, spomenimo i neka druga imena s kojima se imamo prilike susresti u filmu: Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Rodrigo Santoro i Genesis Rodriguez.

Kako bilo, odvojite dvije minute svog vremena i provjerite vrijedi li pogledati novi film nekadašnje velike zvijezde, ili ste mišljenja da je jednostavno trebao produžiti stanku.

Be social

Komentari