nova glazba
21. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Nagrade

Vodimo te na 13. Pozitivan koncert

Foto: facebook.com/Pozitivankoncert
Vrijeme čitanja: 2 minute

Trinaesto izdanje Pozitivnog koncerta, najvećeg i najdugovječnijeg domaćeg dvoranskog glazbenog događaja, održat će se u subotu, 2. prosinca u zagrebačkom Domu sportova uz nastupe čak pet izvođača – Brkova, Kawasaki 3P-a, Elementala, Repetitora i Otrovne Kristine.

Nakon specijalnog prošlogodišnjeg Pozitivca na kojem su nastupili Josipa Lisac, Bajaga, Rundek Cargo Trio i Luce, ova središnja zimska glazbena manifestacija vraća se zvuku koji je dominirao duže od desetljeća, ali i s pojačanim brojem izvođača. Umjesto standardna četiri benda ovaj put će zasvirati njih pet.

Svoje prve nastupe na Pozitivnom koncertu upisat će dva sjajna rock trojca – beogradski Repetitor i zagrebačka Otrovna Kristina. Oni će podijeliti pozornicu s tri izvođača koji već imaju iskustva i sa svirkama na Pozitivcu i s rasprodavanjem jedne od dvorana zagrebačkog Doma sportova. Brkovima, Kawasaki 3P-u i Elementalu bit će to jedine svirke u Zagrebu u dogledno vrijeme.

Događaj koji je u trinaest godina prešao put od Tvornice kulture i Draženovog doma do pet zaredom rasprodanih Velikih dvorana Doma Sportova jedan je od najomiljenijih koncerata u jesensko-zimskom periodu grada Zagreba. Pozornicom Pozitivca proteklih dvanaest godina prodefilirali su, uz spomenute, i Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, TBF, Let3, Pips, Chips & Videoclips, Goran Bare & Majke, Laibach, Stereo MCs, Urban & 4, Jonathan i mnogi drugi, a koncert je posjetilo više od 80 tisuća ljudi. Sve te brojke čine ga našim najvećim i najvažnijim dvoranskim rock koncertom.

Ulaznice

Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica okupiti izuzetno jak line up regionalne scene. Od 12. studenog do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na sam dan koncerta 90 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty old shop, Rockmark, Aquarius CD Shop, Dallas Music Shop Rijeka i Eventim prodajna mjesta.

Ziher.hr za svoje čitatelje ima 2×2 ulaznice za ovaj koncertni događaj koji se ne propušta. Ulaznice možete osvojiti tako da na Ziherovoj Facebook stranici pronađete ovu objavu te u komentaru tagirate osobu koju želite povesti na koncert. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 27. studenog u popodnevnim satima.

(Visited 328 times, 1 visits today)
Be social

Komentari