kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Glazba

Ziher playlista vol. XVI: Gričevanje – najsimpatičniji zagrebački festival!

Foto: https://www.facebook.com/gricevanje
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: https://www.facebook.com/gricevanje
Foto: https://www.facebook.com/gricevanje

Gričevanje se vraća u Zagreb! Od 20. do 31. svibnja na platoima Tuškanac i Gradec održava se jedan od najsimpatičnijih koncertnih programa u Zagrebu. Koncerti su besplatni, a festival će otvoriti Jinxi, koji slave 20 godina postojanja. Drugi headliner su riječke noćne more Let 3.

Gričevanje podržava mlade izvođače, pa će tako ove godine na divnim gornjogradskim lokacijama zasvirati Punčke, Repetitor, Jonathan, Diskodelija, IGUT i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Elektroničke zvukove donijet će Tobogan, a kantautorsku večer obilježit će Irena Žilić i Lovely Quinces. Ostatak line-upa bit će objavljen u narednim tjednima, a program možete pratiti na službenoj Facebook stranici Gričevanja.

Ziher je za ovaj tjedan pripremio playlistu sa svim do sada potvrđenim izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Vidimo se na Tuškancu i Gradecu krajem svibnja!

(Visited 179 times, 1 visits today)
Be social

Komentari