Glazba

Premijera – Fil Tilen predstavlja hit singl “Prodike” u suradnji s P Moneyem

Foto: facebook.com/Fil-Tilen
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/Fil-Tilen
Foto: facebook.com/Fil-Tilen

Najistaknutiji hip hop izvođač nove generacije, te jedan od najbržih u cijelog regiji, Slaven Berić, poznatiji pod umjetničkim imenom, Fil Tilen, ostvario je međunarodnu suradnju s vrsnim imenom U.K. scene P Moneyem. P Money tvorac je globalnog mega hita “Slang like this” pomoću kojeg je spojio mnoge izvođače diljem svijeta.

“Nakon gostovanja u poznatom zagrebačkom klubu Klub, uputili smo se u studio Ariana Vuice gdje smo s P Moneyem preslušavali nove instrumentale i pjesme s mog nadolazećeg albuma. S obzirom da mu se svidio moj rad, odlučili smo se na suradnju. Rezultiralo je novim hit singlom “Prodike” koji izlazi za JabbaTon Records, a glazbu potpisuje Billain, poznati sarajevski producent.” – kazao je Fil Tilen te najavljuje britansku premijeru na BBC radiju.

JabbaTon Records nova je etiketa na nezavisnoj sceni primarno posvećena izdanjima bass glazbe. Pokretač je organizator i resident Marko Ješovnik, poznatiji kao DJ Yesh, a cilj joj je podići sam projekt brenda na svjetsku razinu. Hit singl “Prodike” izdavat će se u digitalnom obliku za svjetsko tržište.

Kad je u pitanju odlična produkcija, bez sumnje se ističe upravo spomenuti sarajevski producent Billain, koji surađuje sa svjetskim eminentnim imenima poput Dope D.O.Dom., Edom Maajkom i Frenkijem.

Fil Tilen, koji se ističe svojim liričkim i glumačkim sposobnostima, okupio je najjače producente iz cijele regije za svoj nadolazeći album, a ovo mu je prva međunarodna suradnja od mnogih koje su u planu i realizaciji.

Možda nismo BBC, ali vam zato vam donosimo pjesmu “Prodike”:

Be social

Komentari