Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Ben Affleck i Matt Damon izvisili: Johnny Depp u ulozi najozloglašenijeg gangstera Bostona

05.02.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: thewallpapers.org

Foto: thewallpapers.org

Od odlične suradnje Bena Afflecka i Matta Damona u Good Will Huntingu, prošlo je 16 godina i ponadali smo se kako ćemo opet na ekranima ugledati njihovo zajedničko djelo. Ipak, iako je spomenuti tandem trebao zajedno režirati film o najozloglašenijem bostonskom gangsteru, Whiteyju Bulgeru te u njemu glumiti, čini se da se to ipak neće dogoditi.

Prema posljednjim informacijama, Johnny Depp trebao bi se naći u ulozi Whiteyja u filmu Black Mass, a Barry Levinson, režiser Rain Mana, trebao bi ga režirati. Inače, scenarij je adaptirao Mark Mallouk prema knjizi o spomenutom gangsteru, ne baš “catchy” naziva – Black Mass: The True Story of an Unholy Alience Between the FBI and the Irish Mob.

Državni senator brat bostonskog manijaka!

Whitey Bulger bio je na “most wanted” listi 10 godina. Poznat kao najnotorniji i najnasilniji zločinac u povijesti južnog Bostona, Bulger je nakon uhićenja postao doušnik FBI-a i pomagao mu u svrgavanju mafijaške obitelji koja je bila na “njegovom” teritoriju.
Ironično je to što je zločincu brat u to vrijeme bio na poziciji državnog senatora.
Ipak, suradnja nije dobro završila jer je FBI, nakon što je od Bulgera dobio što mu je bilo potrebno, istog osudio bez da je uzeo u obzir suradnju.

Iako još uvijek nije konačno, zasad stoji da će Depp utjeloviti zločinca, a s obzirom na to da je scenarij napisan, režiser i distributer spremni, ne bi trebalo biti većih promjena u planovima glede filma. Svaka čast Johhnyju i čitavoj ekipi, ali možda bi bilo zanimljivije priču o bostonskom manijaku čuti od ljudi koji su tamo odrasli, Benna Afflecka i Matta Damona.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari