Istaknuto
22.10.2018.

Knjige su odličan izbor u svakom slučaju! Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

Film

Deception, novi Revenge ili ne baš?

08.01.2013. Nikola Šimić
facebook.com/NBCDeception

facebook.com/NBCDeception

U ponedjeljak navečer počelo je prikazivanje nove prime time sapunice američke TV mreže NBC, jednostavnog imena Deception, koja je iako to njeni autori nikada ne bi priznali, pokušaj NBC-a da se okuša žanrom koji je prošle godine ponudio jedan od najvećih hitova televizijske sezone, ponovno jednostavnog imena Revenge.

Deception započinje smrću bogate nasljednice Vivian Bowers. Iako je navodno umrla od predoziranja, to naravno nije istina jer onda ne bi ni bilo ove serije. Tajnovite okolnosti njene smrti  tajno pokušava istražiti detektivka Joanna Locasto (Meagan Good), nekadašnja prijateljica preminule/ubijene čija je majka radila kao čistačica u vili farmaceutskih magnata Bowers. Obitelj je naravno puna tajni, a svaki član obitelji ima svoje vlastite motive, i još tajni itd.

Nakon pogledane prve epizode, očito je da je Deception inferiorniji pokušaj imitiranja uspjeha Revengea, serije koja mnoge nastavlja zabavljati i za sada za razliku od Deceptiona, koji put i iznenaditi. Likovi su predvidljivi i očito sapuničarski, bez pretjerane kemije među njima ili gotovo ičega vrijednog da bi se gledateljima svidjeli ili bar dali šansu za navijaju za njih. Iako je teško govoriti o budućnosti serije nakon samo jedne pogledane epizode, scenaristi Deceptiona bi se trebali još malo potruditi kako bi serija postala bar donekle sočan guilty pleasure jer je ovoj sapunici to i jedina šansa da potraje.

 
(Visited 169 times, 1 visits today)

Komentari