Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Depeche Mode se seli iz Maksimira u Arenu Zagreb

19.04.2013. Ziher.hr
http://www.facebook.com/depechemode

http://www.facebook.com/depechemode

Nadolazeći koncert Depeche Modea zakazan za 23. svibanj 2013. godine, će zbog tehničkih i produkcijskih razloga biti preseljen sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb (datum ostaje isti). Koncert se seli na već poznati teren, Arenu Zagreb, gdje su 2010. godine  održali koncert.

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni. Cijene ulaznica Arenu Zagreb ostaju iste. U prodaji su i ulaznice za lože u Areni Zagreb po cijeni od 800 kuna. Kupci koji su kupili ulaznice za fan pit imaju pristup u fan pit Arene Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za satajanje (travnjak) imaju pristup na parter (stajanje) u Areni Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad gore bit će smješteni na gornju tribinu Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad dolje bit će smješteni na sonju tribinu Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

U petak u 12 h zaustaviti će se prodaja ulaznica na samo 68 sati, tako da će ulaznice za zagrebački koncert opet biti  puštene u prodaju već u ponedjeljak u 8 sati ujutro.  Za koncert je trenutno prodano oko 12 000 ulaznica. Kategorije fan pit i stajanje su rasprodane! U prodaji je još samo 3 500 ulaznica.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA: 800 kn

TRIBINA DOLJE: 500 kn

TRIBINA GORE: 400 kn

FAN PIT: 400 kn – RASPRODANO!

STAJANJE: 350 kn – RASPRODANO!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari