Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Fifty Shades of Grey dobio datum izlaska, u kina stiže prvog dana mjeseca kolovoza 2014. godine!

28.06.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/50shadesofgrey

Foto: www.facebook.com/50shadesofgrey

Jedan od trenutno najiščekivanijih filmova, Fifty Shades of Grey, koji je rađen prema aktualnom američkom bestselleru američke spisateljice E.L. James, koja je čak i jedna od producentica filma, dobio je svoj datum izlaska na tržište. U svjetsku reprodukciju film će izaći u petak, prvoga dana mjeseca kolovoza 2014. godine.

Službena objava ove vijesti stigla je iz New Yorka od ekipa koja tek radi na filmu, čija će redateljica biti Sam Taylor-Johnson koja se zbog svojih ranijih uradaka na filmskoj traci čini i više nego prikladan izbor za ovaj film. Scenarij je prema knjizi E.L. James adaptirala Kelly Marcel, dok će producenti zajedno sa spisateljicom biti Michael De Luca i Dana Brunetti.

I to je to od ekipe koja je zasad poznata u stvaranju filma, a izbor glumaca kao i sam početak snimanja – tek slijedi. Kuće kojima film pripada jesu Universal Pictures i Focus Features, a nakon što su u ožujku prošle godine otkupili prava na prvu knjigu trilogije (Fifty Shades Darker (2011) i Fifty Shades Freed (2012)) E.L. James, one žele snimiti i filmsku trilogiju, koja uopće nije daleko od realizacije u narednim godinama.

(Visited 161 times, 2 visits today)

Komentari