Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Fifty Shades of Grey dobio datum izlaska, u kina stiže prvog dana mjeseca kolovoza 2014. godine!

28.06.2013. Ivan Dominik
Foto: www.facebook.com/50shadesofgrey

Foto: www.facebook.com/50shadesofgrey

Jedan od trenutno najiščekivanijih filmova, Fifty Shades of Grey, koji je rađen prema aktualnom američkom bestselleru američke spisateljice E.L. James, koja je čak i jedna od producentica filma, dobio je svoj datum izlaska na tržište. U svjetsku reprodukciju film će izaći u petak, prvoga dana mjeseca kolovoza 2014. godine.

Službena objava ove vijesti stigla je iz New Yorka od ekipa koja tek radi na filmu, čija će redateljica biti Sam Taylor-Johnson koja se zbog svojih ranijih uradaka na filmskoj traci čini i više nego prikladan izbor za ovaj film. Scenarij je prema knjizi E.L. James adaptirala Kelly Marcel, dok će producenti zajedno sa spisateljicom biti Michael De Luca i Dana Brunetti.

I to je to od ekipe koja je zasad poznata u stvaranju filma, a izbor glumaca kao i sam početak snimanja – tek slijedi. Kuće kojima film pripada jesu Universal Pictures i Focus Features, a nakon što su u ožujku prošle godine otkupili prava na prvu knjigu trilogije (Fifty Shades Darker (2011) i Fifty Shades Freed (2012)) E.L. James, one žele snimiti i filmsku trilogiju, koja uopće nije daleko od realizacije u narednim godinama.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Komentari