Istaknuto
24.04.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svake srijede izdvajamo najzanimljivije domaće i regionalne singlove, a na vama je da odaberete svog favorita. Bacite uho i na našu preporuku stranih noviteta.

22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

Glazba

Florence and the Machine objavili spot za pjesmu ‘What Kind of Man’

12.02.2015. Nikolina LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/florenceandthemachine

Foto: facebook.com/florenceandthemachine

Večeras je naša najdraža riđokosa diva Florence Welch objavila spot za pjesmu What Kind of Man, a njime ujedno najavljuje i novi album “How Big How Blue How Beautiful”. S obzirom na to da su prošle gotovo četiri godine od posljednjeg albuma “Ceremonials”, veselimo se novome za kojeg sama autorica kaže da propitkuje načine kako naučiti živjeti i voljeti u ovome svijetu, radije nego pokušavati pobjeći od njega.

Ovaj diskografski uradak službeno izlazi 2. lipnja, a producirao ga je Markus Dravs (Björk, Arcade Fire) i sadrži aranžmane Willa Gregorya, člana benda Goldfrapp. Na albumu su radili i Paul Epworth, Kid Harpoon te John Hill.

Sam videospot režirao je Vincent Haycock, koji je radio i na dokumentarcima o Paulu McCartneyu i Lani Del Rey, a na koreografiji je pak radio Ryan Heffington. Kako on izgleda te kako pjesma zvuči – otkrijte na linku!

(Visited 153 times, 1 visits today)

Komentari