Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Florence and the Machine objavili spot za pjesmu ‘What Kind of Man’

12.02.2015. Nikolina Lončar
Foto: facebook.com/florenceandthemachine

Foto: facebook.com/florenceandthemachine

Večeras je naša najdraža riđokosa diva Florence Welch objavila spot za pjesmu What Kind of Man, a njime ujedno najavljuje i novi album “How Big How Blue How Beautiful”. S obzirom na to da su prošle gotovo četiri godine od posljednjeg albuma “Ceremonials”, veselimo se novome za kojeg sama autorica kaže da propitkuje načine kako naučiti živjeti i voljeti u ovome svijetu, radije nego pokušavati pobjeći od njega.

Ovaj diskografski uradak službeno izlazi 2. lipnja, a producirao ga je Markus Dravs (Björk, Arcade Fire) i sadrži aranžmane Willa Gregorya, člana benda Goldfrapp. Na albumu su radili i Paul Epworth, Kid Harpoon te John Hill.

Sam videospot režirao je Vincent Haycock, koji je radio i na dokumentarcima o Paulu McCartneyu i Lani Del Rey, a na koreografiji je pak radio Ryan Heffington. Kako on izgleda te kako pjesma zvuči – otkrijte na linku!

(Visited 137 times, 1 visits today)

Komentari