Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Glazba

Grey Room priređuje malo beatboxa

23.03.2013. Iva Lapić
facebook.com

facebook.com

Nakon kraće stanke s Hip-Hop repertoarom, Grey Room  nam predstavlja malo beatboxa. Čudnovata vještina, koja na oko izgleda lagana za savladati  u svojoj suštini i nije tako laka. Večeras na pozornici će biti Lil’ Bear, Yula i Bob Rock koji će bacati svoj beatbox, a  svatko je pozvan da pokaže svoje umijeće, te je mic dostupan za sve beatboxere koji žele pokazati što znaju.

Za Dj pultom biti će SF i Warr1one zajedno sa gostima koje nisu posebno najavili. Program počinje u 22 sata. Upad će se naplaćivati 20 kn prije ,a 30 kn poslije ponoći.

Gray room večeras je rezerviran za beatbox koji bi mogao očarati vaše uši, a za one koji nisu ljubitelji istog tu su Dj-i koji su zaduženi za  rap  koji će rasklimati naše glave i nagnati nas na benganje.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari