Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Grey Room priređuje malo beatboxa

23.03.2013. Iva Lapić
facebook.com

facebook.com

Nakon kraće stanke s Hip-Hop repertoarom, Grey Room  nam predstavlja malo beatboxa. Čudnovata vještina, koja na oko izgleda lagana za savladati  u svojoj suštini i nije tako laka. Večeras na pozornici će biti Lil’ Bear, Yula i Bob Rock koji će bacati svoj beatbox, a  svatko je pozvan da pokaže svoje umijeće, te je mic dostupan za sve beatboxere koji žele pokazati što znaju.

Za Dj pultom biti će SF i Warr1one zajedno sa gostima koje nisu posebno najavili. Program počinje u 22 sata. Upad će se naplaćivati 20 kn prije ,a 30 kn poslije ponoći.

Gray room večeras je rezerviran za beatbox koji bi mogao očarati vaše uši, a za one koji nisu ljubitelji istog tu su Dj-i koji su zaduženi za  rap  koji će rasklimati naše glave i nagnati nas na benganje.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari