Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Glazba

Grey Room priređuje malo beatboxa

23.03.2013. Iva Lapić
facebook.com

facebook.com

Nakon kraće stanke s Hip-Hop repertoarom, Grey Room  nam predstavlja malo beatboxa. Čudnovata vještina, koja na oko izgleda lagana za savladati  u svojoj suštini i nije tako laka. Večeras na pozornici će biti Lil’ Bear, Yula i Bob Rock koji će bacati svoj beatbox, a  svatko je pozvan da pokaže svoje umijeće, te je mic dostupan za sve beatboxere koji žele pokazati što znaju.

Za Dj pultom biti će SF i Warr1one zajedno sa gostima koje nisu posebno najavili. Program počinje u 22 sata. Upad će se naplaćivati 20 kn prije ,a 30 kn poslije ponoći.

Gray room večeras je rezerviran za beatbox koji bi mogao očarati vaše uši, a za one koji nisu ljubitelji istog tu su Dj-i koji su zaduženi za  rap  koji će rasklimati naše glave i nagnati nas na benganje.

Komentari