Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Grey Room priređuje malo beatboxa

23.03.2013. Iva Lapić
facebook.com

facebook.com

Nakon kraće stanke s Hip-Hop repertoarom, Grey Room  nam predstavlja malo beatboxa. Čudnovata vještina, koja na oko izgleda lagana za savladati  u svojoj suštini i nije tako laka. Večeras na pozornici će biti Lil’ Bear, Yula i Bob Rock koji će bacati svoj beatbox, a  svatko je pozvan da pokaže svoje umijeće, te je mic dostupan za sve beatboxere koji žele pokazati što znaju.

Za Dj pultom biti će SF i Warr1one zajedno sa gostima koje nisu posebno najavili. Program počinje u 22 sata. Upad će se naplaćivati 20 kn prije ,a 30 kn poslije ponoći.

Gray room večeras je rezerviran za beatbox koji bi mogao očarati vaše uši, a za one koji nisu ljubitelji istog tu su Dj-i koji su zaduženi za  rap  koji će rasklimati naše glave i nagnati nas na benganje.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari