Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Haim gostuju na novom albumu Calvina Harrisa

06.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/calvinharris

Foto: facebook.com/calvinharris

Najbolje plaćeni DJ i elektronski glazbenik na svijetu, Calvin Harris, najavio je izlazak novog studijskog albuma, „Motion“. Četvrto studijsko izdanje mladog Škota trebalo bi izaći 31. listopada na Columbia Records, a na njemu bi se trebalo naći 15 pjesama, koje je Harris sam napisao i producirao.

Na albumu će se naći hit singl Summer, kao i najnoviji Harrisov singl Blame, na kojem gostuje John Newman. Uz njega, najavljeno je da na albumu gostuju Ellie Goulding (gostovala je i na prošlom Harrisovom albumu), Ummet Ozcan, Big Sean, R3hab, Tinashe, Firebeatz, All About She, a najzanimljivija imena su Hurts, Gwen Stefani i sestre Haim. Harris je već koketirao s alternativnim izvođačima poput Haim – na prošlom albumu gostovala je Florence Welch, iz benda Florence + The Machine, na pjesmi Sweet Nothing.

Posljednji album, “18 Months“, Harris je izdao 2012. godine. Kritike su bile poprilično loše (Metacriti je prosječnu ocjenu izračunao jadnih 57 od 100), ali album je prodan gotovo u milijun primjeraka.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari