Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Lady Gaga i Tony Bennett rade na jazz albumu

25.01.2013. Lucija Gadža

bennett

Lady Gaga je putem Twittera potvrdila da planira krenuti u studio s pjevačem Tonyjem Bennettom kako bi snimili zajednički album.

Službeni je datum izlaska jazz albuma još uvijek nepoznat. S obzirom na to da pjevačica više od godinu dana radi na svom četvrtom studijskom albumu, on ima prednost pred suradnjom s Bennettom. Lady Gaga je objavila sliku na kojoj pjeva s glazbenikom te napisala kako ne može dočekati izlazak zajedničkog albuma.

Njih su dvoje ranije ovog tjedna nastupili u Bijelog kući povodom proslave inauguracije predsjednika Baracka Obame.

Samostalni album Lady Gage, ARTPOP, trebao bi biti vani na proljeće. Razlog zbog kojeg se na albumu radi više od godinu dana zaposlenost je producenta Zedda i Lady Gage koji teško nalaze vremena za zajednički rad.

 

 

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari