Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Lady Gaga i Tony Bennett rade na jazz albumu

25.01.2013. Lucija GadžaVrijeme čitanja: 1 minuta

bennett

Lady Gaga je putem Twittera potvrdila da planira krenuti u studio s pjevačem Tonyjem Bennettom kako bi snimili zajednički album.

Službeni je datum izlaska jazz albuma još uvijek nepoznat. S obzirom na to da pjevačica više od godinu dana radi na svom četvrtom studijskom albumu, on ima prednost pred suradnjom s Bennettom. Lady Gaga je objavila sliku na kojoj pjeva s glazbenikom te napisala kako ne može dočekati izlazak zajedničkog albuma.

Njih su dvoje ranije ovog tjedna nastupili u Bijelog kući povodom proslave inauguracije predsjednika Baracka Obame.

Samostalni album Lady Gage, ARTPOP, trebao bi biti vani na proljeće. Razlog zbog kojeg se na albumu radi više od godinu dana zaposlenost je producenta Zedda i Lady Gage koji teško nalaze vremena za zajednički rad.

 

 

 

(Visited 67 times, 1 visits today)

Komentari