Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Ludwine Kronike dovode Zippo i Simeon Soul Charger u Vintage Industrial Bar

18.03.2015. Ziher.hr
Foto: faceboo.com/LudwineKronike

Foto: faceboo.com/LudwineKronike

Emisija Radio Studenta Ludwine Kronike nastavlja s organizacijom koncerata u Vintage Industrial Baru. U drugom izdanju 19. ožujka u Vintage dovode legandarni talijanski stoner bend Zippo te Simeon Soul Charger – Amerikance s adresom u Njemačkoj. Njima će domaću podršku dati Brain Production, mladi, perspektivni i žestoki rockeri s Krka.

Zippo je pametni stoner bend koji kombinira progresiju sa psyh/sludge/doom elementima te vrlo hrabro sve zakuhaju s hard-rockom i post-metalom. Bend iza sebe ima 3 albuma te na četvrtom upravo rade. Prošle godine su obilježili 10 godina sviranja i turanja, pa ne škodi podsjetiti da su 2006. posjetili Zagreb i pozvali Umor i Cojones na prvu turneju van Hrvatske.

Simeon Soul Charger su američki psihodeličari koji se ne boje koristiti i elemente folka i bluza. Njihove pjesme vode vas direktno u 70-te godine kad je rock cvjetao. Prošle godine po prvi put su svirali u Zagrebu. Ove godine su izbacili i treći studijski uradak pod imenom „A Trick Of Light“.

Brain Production je žestoka alter rock grupa iz Krka. Iza sebe imaju studijski album ”Osam” s 12 autorskih pjesama. Odnedavno im se pridružio i peti član na drugoj gitari. Prošlogodišnji singl Tu sam najava je novog albuma u produkciji Bojana Kocijana, pjevača benda Cojones.

Koncert se održava u sklopu proslave 18 godina Radio Studenta, a upad je samo 30 kuna i ulaznice se kupuju na ulazu u klub, nema pretprodaje.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari