Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Machbet: Natalie Portman u ulozi žene Michaela Fassbendera!

01.05.2013. Lucija Tošić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon što je objavljeno kako će Michael Fassbender utjeloviti lik Colina u Jane Got a Gun, fanovi diljem svijeta su bili presretni zbog suradnje poznatog Nijemca i mlade oskarovke, Natalie Portman. Međutim, Fassbender je morao otkazati sudjelovanje u filmu zbog najnovijeg nastavka X-mena, a uloga je dana Bradleyu Cooperu. Jutros je objavljeno kako će do suradnje Fassbender – Portman ipak doći, ali ovaj put, na totalno drugačijem projektu.

Naime, radi se o filmskoj adaptaciji poznatog Shakespeareovog djela Machbet, u kojoj bi ulogu škotskog kralja trebao igrati Fassbender, a njegovu ženu, lijepa Natalie. Ovo dvoje glumaca su već dijelili ekran u najnovijem projektu Terrencea Malicka, a Portmanici se njihova suradnja toliko svidjela da je odlučila preuzeti ulogu Lady Machbet radi ponovne suradnje s Michaelom. Režiserska palica je, izgleda, dana u ruke Justina Kurzela, čovjeka koji se u filmsku elitu probio dramom Snowman. „Casting“ nije još priveden kraju, tako da nam ostaje samo pričekati i vidjeti tko će se pridružiti ovoj, već sada, zavidnoj glumačkoj postavi. Početak snimanja filma je planiran krajem ove godine.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Komentari