Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Film

Machbet: Natalie Portman u ulozi žene Michaela Fassbendera!

01.05.2013. Lucija Tošić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon što je objavljeno kako će Michael Fassbender utjeloviti lik Colina u Jane Got a Gun, fanovi diljem svijeta su bili presretni zbog suradnje poznatog Nijemca i mlade oskarovke, Natalie Portman. Međutim, Fassbender je morao otkazati sudjelovanje u filmu zbog najnovijeg nastavka X-mena, a uloga je dana Bradleyu Cooperu. Jutros je objavljeno kako će do suradnje Fassbender – Portman ipak doći, ali ovaj put, na totalno drugačijem projektu.

Naime, radi se o filmskoj adaptaciji poznatog Shakespeareovog djela Machbet, u kojoj bi ulogu škotskog kralja trebao igrati Fassbender, a njegovu ženu, lijepa Natalie. Ovo dvoje glumaca su već dijelili ekran u najnovijem projektu Terrencea Malicka, a Portmanici se njihova suradnja toliko svidjela da je odlučila preuzeti ulogu Lady Machbet radi ponovne suradnje s Michaelom. Režiserska palica je, izgleda, dana u ruke Justina Kurzela, čovjeka koji se u filmsku elitu probio dramom Snowman. „Casting“ nije još priveden kraju, tako da nam ostaje samo pričekati i vidjeti tko će se pridružiti ovoj, već sada, zavidnoj glumačkoj postavi. Početak snimanja filma je planiran krajem ove godine.

(Visited 121 times, 1 visits today)

Komentari