Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Marvel, Disney: Produkcijske kuće objavile datume izlazaka filmova!

14.06.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com / The Avengers

Foto: Facebook.com / The Avengers

Nakon 20th Century Foxa, brojne produkcijske kuće su ovog tjedna objavile datume izlazaka njihovih filmova, uključujući Walt Disney Studios i Marvel Studios. Ovaj potonji, koji je prošlog mjeseca doživio veliki uspjeh sa svojim kino hitom, Iron Man 3, ponovno velike nade polaže u svibanj. Kompanija je očito stvorila naviku izbacivanja filmova u prvom tjednu svibnja, tako da niti sljedećih godina neće razočarati. Štoviše, najavljeno je kako će film, Avengers 2, svijetlo dana ugledati 1. svibnja 2015., a dva filma, zasad nepoznatih naslova, na velike ekrane stižu 6. svibnja 2016. te 5. svibnja 2017.

Iz svijeta superjunaka prelazimo u svijet Muppeta. Film koji se trebao zvati The Muppets…Again!, odlukom kompanije, preimenovan je u Muppets Most Wanted. Zanimljiv i prikladan naziv s obzirom da u ovom dijelu Muppeti putuju Europom gdje Kermita zamijene s najtraženijim kriminalcem. Film u kina diljem svijeta dolazi 21. ožujka 2014.

Dobre vijesti stižu i iz tabora Brada Birda (The Simpsons, Up, Retatouille, The Incredibles). Datum izlaska Tomorrowlanda je s 19. prosinca 2014. prebačen tjedan dana prije, 12. prosinca 2014. Za scenarij su zaslužni Bird i Damon Lindelof, a za sada su kao zvijezde filma potvrđeni George Clooney, Hugh Laurie, Raffey Cassidy i Thomas Robinson.

Isto tako, Disney Studios je najavio kako će njihov projekt, Saving Mr. Banks, redatelja Johna Leeja Hancocka, umjesto 20. prosinca 2014. na velike ekrane stići 13. prosinca 2014. Release date njihovog najnovijeg filma, Alexander and th Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day, predviđen je za 10. listopada 2014., a u ulogama Alexanderovih roditelja naći će se Steve Carell i Jennifer Garner.

Into the Woods, filmska adaptacija poznatog mjuzikla, svoju će premijeru imati na Božić 2014. Rob Marshall, koji je ne tako davno radio na filmu, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, na raspolaganju ima nevjerojatnu postavu koja uključuje Meryl Streep, Johnnyja Deppa, Emily Blunt, Chrisa Pinea, Jakea Gyllenhalla i Tracey Ullman.

(Visited 165 times, 1 visits today)

Komentari