Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Mr. Scruff i Mark E na Beach Stageu Dimensions Festivala u Puli

09.07.2013. Damir MartinovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ovogodišnji Dimensions Festival koji se održava od 5. do 9. rujna u utvrdi Punta Christo, donosi nam kremu underground elektronske scene s gotovo dvjestotinjak izvođača na velikom broju partyja i stageova.

Organizatori su nedavno objavili kompletni line-up i za “Beach Stage” (nakon “Outside the Fort”, “The Clearing”, “Fort Arena 1″ i “The Moat” pozornica) koji će kroz pet dana ugostiti imena poput Mr. Scruffa čiji se trip-hop/nu-jazz zvuk savršeno uklapa u ideju organizatora, ali i Mark E te Floating Pointsa. Tijekom nadolazećih dana možemo očekivati objavu rasporeda i za ostale stageove.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari