Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Nagrade

Nagradnjača: Malady Lane i Straight Outta Fridge u Klubu

19.03.2014. Ziher.hr
Klub.

Klub.

Malady Lane i Straight Outta Fridge priređuju vam još jedan House of Pablo party, ovoga puta u Klubu. Koncert će biti u četvrtak, 20. ožujka. Vrata Kluba otvaraju se u 21 sat.

Izrasli iz skromnog akustičnog projekta, Malady Lane je nešto najkvalitetnije što možete čuti u Zagrebu zaželite li se zlatnog doba grungea. Iako obilježeni ljubavlju prema Seattle sceni, Malady Lane ima svoje specifično čitanje tog zvuka koje kanalizira kroz svoje pjesme. Niz pjesama koje su ova četvorica napravili samo čeka snimanje albuma, a do tad preporučamo da ih poslušate uživo.

Straight Outta Fridge iako sastavljen od 3/4 Malady Lane-a (bas, bubanj, gitara), glazbeno se skroz razlikuje od spomenutog benda. Iako s najmanje koncertne kilometraže u kolektivu, Straight Outta Fridge to ničime ne pokazuje. Trenutni nedostatak snimljenog materijala nije nimalo prepreka da vas ova ekipa raspleše svojim agresivnim funk pjesmama.

Ulaznice možete kupiti ili online preko sustava Entrio, na Entrio prodajnim mjestima ili na ulazu po cijeni od 20kn:

Tvornica Kulture, Šubićeva 2

Aquarius CD shop, Varšavska 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

Ali ulaznice možete i osvojiti na Ziheru.
Ziher vam dijeli 2×1 upada za Malady Lane i Straight Outta Fridge! Sve što treba je na ovaj članak komentirati vašim imenom i prezimenom! Pričekajte četvrtak kada ćemo na našoj facebook stranici objaviti imena dobitnika. Sretno!

Komentari