Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Nagrade

Nagradnjača: Provedite Valentinovo uz Lollobrigidu, Barbare i The Hendikeps u Tvornici Kulture

11.02.2015. Ziher.hr
Foto: https://www.facebook.com/pages/Lollobrigida

Foto: https://www.facebook.com/pages/Lollobrigida

Ususret koncerta na Dan zaljubljenih veseli synth pop sastav Lollobrigida omogućio je besplatan download najnovijeg singla Najbolji Život u ogoljenoj akustičnoj verziji, a pjesmu možete preuzeti putem servisa Dropbox i WeTransfer. Ova elektro pop senzacija nastupit će uz sjajne Barbare i The Hendikeps u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 14. veljače 2015. te osigurati zasigurno nezaboravno Valentinovo.

Kako smo saznali iz nedavnog intervjua s Idom Prester Peševski, koncertna set-lista pokrit će sve starije hitove kao što su Bivša cura, Ja se Resetiram i Kompjuter, a za njih će nas zagrijati novije uspješnice kao što su Uzalud, Zašto? i prije spomenuti Najbolji Život.

Ziher dijeli 2 x 2 upada za ovaj ludi provod, a sve što trebate napraviti je u komentaru ispod članka ostaviti vaše ime i prezime. Dan prije samog koncerta izvući ćemo imena sretnih dobitnika koji će se uz pratioca po izboru rasplesati i topiti kalorije upravo uz ove vrckave bendove.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Komentari