Istaknuto
17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ima sedam domaćih singlova koji se natječu ovog tjedna za vaše glasove, a tu je i pet stranih preporuka za slušanje.

Nagrade

Nagradnjača: Provedite Valentinovo uz Lollobrigidu, Barbare i The Hendikeps u Tvornici Kulture

11.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: https://www.facebook.com/pages/Lollobrigida

Foto: https://www.facebook.com/pages/Lollobrigida

Ususret koncerta na Dan zaljubljenih veseli synth pop sastav Lollobrigida omogućio je besplatan download najnovijeg singla Najbolji Život u ogoljenoj akustičnoj verziji, a pjesmu možete preuzeti putem servisa Dropbox i WeTransfer. Ova elektro pop senzacija nastupit će uz sjajne Barbare i The Hendikeps u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 14. veljače 2015. te osigurati zasigurno nezaboravno Valentinovo.

Kako smo saznali iz nedavnog intervjua s Idom Prester Peševski, koncertna set-lista pokrit će sve starije hitove kao što su Bivša cura, Ja se Resetiram i Kompjuter, a za njih će nas zagrijati novije uspješnice kao što su Uzalud, Zašto? i prije spomenuti Najbolji Život.

Ziher dijeli 2 x 2 upada za ovaj ludi provod, a sve što trebate napraviti je u komentaru ispod članka ostaviti vaše ime i prezime. Dan prije samog koncerta izvući ćemo imena sretnih dobitnika koji će se uz pratioca po izboru rasplesati i topiti kalorije upravo uz ove vrckave bendove.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Komentari