Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava – Kultur Shock u Tvornici Kulture!

30.04.2013. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/Kultur Shock

Foto: facebook.com/Kultur Shock

U zagrebačkoj Tvornici Kulture, 08. 05. 2013. godine, će koncert održati žestoki gipsy-punk sekstet Kultur Shock. Bosanci, Bugari, Amerikanci – to je postava Kultur Shocka. Ovaj bend sa sjedištem u Seattleu spaja nespojivo – punk i metal sa prizvucima Balkana. Zbog toga su često uspoređivani sa Gogol Bordellom, ali i sa System of a Down. Već petnaest godina haraju scenom, i svojim živim nastupima na sva tri kontinenta zaslužili su poštovanje kako fanova, tako i kritike. Kroz godine su razvili svoj osebujan, individualni stil, koji se ipak ne može svrstati u ladicu nekog žanra. Album “Tales of Grandpa Guru, Vol.1” iz srpnja 2012. godine slovi za jedno od najboljih djela koje su ikad stvorili.  Na koncertima će svirati pjesme s tog albuma, ali i svoje stare uspješnice.
Dan prije zagrebačkog koncerta, održat će koncert u Splitu, a obići će i susjedne zemlje, odnosno održati koncerte u Mariboru, Ljubljani, i Novom Sadu. Koncert u Tvornici Kulture započinje u 21h, ulaznice u pretprodaji koštaju 60 kn, dok će na dan koncerta biti 80kn.

 

Želite sa Ziherom na koncert Kultur Shocka koji je u Zagrebu 08. svibnja? Ništa lakše!
Pošaljite nam svoje podatke na mail desk@ziher.hr i čekajte naše javljanje!
(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari