Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava – Kultur Shock u Tvornici Kulture!

30.04.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Kultur Shock

Foto: facebook.com/Kultur Shock

U zagrebačkoj Tvornici Kulture, 08. 05. 2013. godine, će koncert održati žestoki gipsy-punk sekstet Kultur Shock. Bosanci, Bugari, Amerikanci – to je postava Kultur Shocka. Ovaj bend sa sjedištem u Seattleu spaja nespojivo – punk i metal sa prizvucima Balkana. Zbog toga su često uspoređivani sa Gogol Bordellom, ali i sa System of a Down. Već petnaest godina haraju scenom, i svojim živim nastupima na sva tri kontinenta zaslužili su poštovanje kako fanova, tako i kritike. Kroz godine su razvili svoj osebujan, individualni stil, koji se ipak ne može svrstati u ladicu nekog žanra. Album “Tales of Grandpa Guru, Vol.1” iz srpnja 2012. godine slovi za jedno od najboljih djela koje su ikad stvorili.  Na koncertima će svirati pjesme s tog albuma, ali i svoje stare uspješnice.
Dan prije zagrebačkog koncerta, održat će koncert u Splitu, a obići će i susjedne zemlje, odnosno održati koncerte u Mariboru, Ljubljani, i Novom Sadu. Koncert u Tvornici Kulture započinje u 21h, ulaznice u pretprodaji koštaju 60 kn, dok će na dan koncerta biti 80kn.

 

Želite sa Ziherom na koncert Kultur Shocka koji je u Zagrebu 08. svibnja? Ništa lakše!
Pošaljite nam svoje podatke na mail desk@ziher.hr i čekajte naše javljanje!
(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari