Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava – Kultur Shock u Tvornici Kulture!

30.04.2013. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Kultur Shock

Foto: facebook.com/Kultur Shock

U zagrebačkoj Tvornici Kulture, 08. 05. 2013. godine, će koncert održati žestoki gipsy-punk sekstet Kultur Shock. Bosanci, Bugari, Amerikanci – to je postava Kultur Shocka. Ovaj bend sa sjedištem u Seattleu spaja nespojivo – punk i metal sa prizvucima Balkana. Zbog toga su često uspoređivani sa Gogol Bordellom, ali i sa System of a Down. Već petnaest godina haraju scenom, i svojim živim nastupima na sva tri kontinenta zaslužili su poštovanje kako fanova, tako i kritike. Kroz godine su razvili svoj osebujan, individualni stil, koji se ipak ne može svrstati u ladicu nekog žanra. Album “Tales of Grandpa Guru, Vol.1” iz srpnja 2012. godine slovi za jedno od najboljih djela koje su ikad stvorili.  Na koncertima će svirati pjesme s tog albuma, ali i svoje stare uspješnice.
Dan prije zagrebačkog koncerta, održat će koncert u Splitu, a obići će i susjedne zemlje, odnosno održati koncerte u Mariboru, Ljubljani, i Novom Sadu. Koncert u Tvornici Kulture započinje u 21h, ulaznice u pretprodaji koštaju 60 kn, dok će na dan koncerta biti 80kn.

 

Želite sa Ziherom na koncert Kultur Shocka koji je u Zagrebu 08. svibnja? Ništa lakše!
Pošaljite nam svoje podatke na mail desk@ziher.hr i čekajte naše javljanje!
(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari