Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Najava – Nick Cave: podsjetnik na ljubljansku glazbenu poslasticu

10.11.2013. Dario Vuger
Foto: http://facebook.com/nickcaveandthebadseeds

Foto: http://facebook.com/nickcaveandthebadseeds

Krajem mjeseca Studenog, točnije 25og dana ljubljanska Hala Tivoli ugostit će vrlo iznimnog gospodina Cavea i njegov band. Ovaj je koncert najbliže što će se dotični približiti Balkanu pa mu je vrijednost utoliko veća, ne spominjući divne atmosfere koje postiže okruženje Tivolija i njegovih koncertnih dvorana. Naime, nakon što je prošle godine izbacio dva soundtracka za filmove „Lawless“ i „Days of Grace“, te novi studijski album sa Bad Seedsima naslovljen „Push the sky away“ ranije ove godine, za jedva mjesec dana očekuje nas outanje i live albuma jednostavna naziva „Live from KCRW“. Radi se o četvrtom službenom live albumu benda snimljenom na radio postaji spomenutoj u naslovu, KCRW, LA.

Ulaznice za koncert u Ljubljani su u prodaji već neko vrijeme, naime, od 23. Veljače, ali svakako i još uvijek dostupne po cijeni od 36,5 eura u pretprodaji, ili pak 40,5 eura na dan koncerta. Tražiti ih možete putem sustava Eventima, ili na njihovim web stranicama. Predviđeni start je u 20 sati, a organizaciju samog eventa potpisuje kulturna udruga ŠKUC.

(Ziher.hr)

Komentari