Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava – Nick Cave: podsjetnik na ljubljansku glazbenu poslasticu

10.11.2013. Dario VugerVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: http://facebook.com/nickcaveandthebadseeds

Foto: http://facebook.com/nickcaveandthebadseeds

Krajem mjeseca Studenog, točnije 25og dana ljubljanska Hala Tivoli ugostit će vrlo iznimnog gospodina Cavea i njegov band. Ovaj je koncert najbliže što će se dotični približiti Balkanu pa mu je vrijednost utoliko veća, ne spominjući divne atmosfere koje postiže okruženje Tivolija i njegovih koncertnih dvorana. Naime, nakon što je prošle godine izbacio dva soundtracka za filmove „Lawless“ i „Days of Grace“, te novi studijski album sa Bad Seedsima naslovljen „Push the sky away“ ranije ove godine, za jedva mjesec dana očekuje nas outanje i live albuma jednostavna naziva „Live from KCRW“. Radi se o četvrtom službenom live albumu benda snimljenom na radio postaji spomenutoj u naslovu, KCRW, LA.

Ulaznice za koncert u Ljubljani su u prodaji već neko vrijeme, naime, od 23. Veljače, ali svakako i još uvijek dostupne po cijeni od 36,5 eura u pretprodaji, ili pak 40,5 eura na dan koncerta. Tražiti ih možete putem sustava Eventima, ili na njihovim web stranicama. Predviđeni start je u 20 sati, a organizaciju samog eventa potpisuje kulturna udruga ŠKUC.

(Ziher.hr)

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari