Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Nova potvrda za Exit festival: Nick Cave and The Bad Seeds

03.06.2013. Ziher.hr

www.facebook.com/nickcaveandthebadseeds

www.facebook.com/nickcaveandthebadseeds

Neprikosnoveni kralj alternativnog rocka, Nick Cave po prvi put će na Exitu izvesti svoje najveće hitove, na radost brojne armije njegovih obožavatelja – kojima je ove godine dao sjajan povratnički album “Push The Sky Away“, kojeg je svjetska kritika već ocjenila kao jedno od najboljih izdanja 2013. godine.

Gostovanje njegovog garažnog rock projekta Grindermen na Exitu 2011, ostaje u pamćenju kao jedan od najeksplozivnijih nastupa.Na Exitu 2013, Nick Cave će se pridružiti aktualnoj R:Evoluciji na Main stageu, u nedjelju, 14. srpnja izvodeći svoje najpoznatije pjesme iz svih djelova prebogate karijere, uz neizbježno predstavljanje novog albuma.

 Za Exit su za sada potvrđeni: Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popović, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.

 

ULAZNICE

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn. U prodaji se nalaze i jednodnevne ulaznice po cijeni od 190 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn.

 Službena prodajna mjesta:

·         Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7

·         Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13

·         Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a

·         Dallas Shop Split, Narodni trg 14

·         Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

·         Dallas Shop Rovinj, Carera 72

·         Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

·         AVE Fashion Store, Osijek, TC Portanova

 

EXIT PAKETI:

Festivalska ulaznica + prijevoz + smještaj: već od 757 kn

Više informacija na www.mytravel.hr

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari