Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Paramore predstavio pjesme s novog albuma!

20.01.2013. Monika Savić

Foto: Facebook.com

Album nazvan imenom benda producirao je Justin Meldal-Johanson koji je poznat po suradnji s bendovima kao što su Nine Inch Nails, Beck, M83 te nominaciji za nekad prestižni Grammy. Albumu će prethoditi pjesma Now koja će biti puštena 24. veljače, a ovdje možete pogledati teaser:

”Cijelo snimanje ovog albuma bilo je ponovno otkrivanje nas samih kao benda i prijatelja. Bio je to proces koji nam je dopustio slobodu istraživanja novog teritorija na umjetnički način i oslobađanja nas samih kao glazbenika, pjevača i ljudi! Iskreno, osjećamo da je ovo najbolji način da nazovemo ovaj album. Ovo smo mi.”, komentirali su pjevačica Hayley Williams, basist Jeremy Davis i gitarist Taylor York.

Imena pjesama koje album sadržava su:

1. Fast In My Car
2. Now
3. Grow Up
4. Daydreaming
5. Interlude: Moving On
6. Ain’t It Fun
7. Part II
8. Last Hope
9. Still Into You
10. Anklebiters
11. Interlude: Holiday
12. Proof
13. Hate To See Your Heart Break
14. (One Of Those) Crazy Girls
15. Interlude: I’m Not Angry Anymore
16. Be Alone
17. Future

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari