Istaknuto
08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

03.08.2017.

Nedavno je završeno drugo izdanje festivala Re:Think Sisak. Zidove grada oslikalo je nekoliko stranih street art umjetnika, a veličanstvene murale Sisku je ostavilo i nekoliko hrvatskih umjetnika. Cilj je festivala probuditi grad i promijeniti lošu sliku Siska koja je stvorena u medijima.

Glazba

Phat Kset organizira funky hip-hop večer uz glazbu s vinila!

20.02.2014. Ziher.hr

phat shitHip-hop kolektiv Phat Kset 22.2. u Ksetu organizira odličnu funky hip-hop večer uz najbolju selekciju vinila na ovim prostorima.

Velikani hrvatskog hip hopa Makro Polo, Oli Doboli & Target samo za Vas će izvaditi svoje najčuvanije hip-hop vinile i zasvirati na gramofonima u najlegendarnijem klubu u Zagrebu – KSET-u.

DJ Makro Polo jedan je od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj, poznat po svojim dinamičnim setovima te najboljim izborom R’n’B / HipHop / House / Electro glazbe. Surađivao je sa mnoštvom hrvatskih glazbenika kao što su Dino Dvornik, Stoka, Connect, TBF, Tram 11, Edo Maajka, Shorty, Frenkie, LoOney, Fil Tilen i mnogi drugi.

Kultnog Targeta ne treba posebno predstavljati, a dovoljno je reći da ima ogromnu kolekciju vinila koju će samo za ovu priliku izvaditi i pokazazati svima kako se to radi!

DJ Oli Doboli poznata je i cijenjena pojava na hrvatskoj DJ sceni još od ranih 90-ih, a i poznata je faca radijskih etera u Hrvatskoj.

phat_ksetMakro, Oli & Target prije desetak godina s DJ Chillom su radili jedne od najzanimljivijih partya u gradu, a upravo se ista ekipa okuplja kako bi vam donijela dašak dobrog, starog izdanja Phat Kseta. Stoga pozivamo sve plesače, brejkere i hip-hop glave da se pridruže jedinstvenom događaju gdje će gore spomenuti DJ trojac uz rezidente DJ Chilla (& Nodef-a) lomiti taj dobročuvani zvuk funky hip hopa te Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Upad je 15 kn prije ponoći, 20 kuna nakon. Ostale informacije možete pronaći na Facebook eventu, a pratite i Ziherovu Facebook stranicu jer ćemo dijeliti nekoliko upada!

Komentari