Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Phat Kset organizira funky hip-hop večer uz glazbu s vinila!

20.02.2014. Ziher.hr

phat shitHip-hop kolektiv Phat Kset 22.2. u Ksetu organizira odličnu funky hip-hop večer uz najbolju selekciju vinila na ovim prostorima.

Velikani hrvatskog hip hopa Makro Polo, Oli Doboli & Target samo za Vas će izvaditi svoje najčuvanije hip-hop vinile i zasvirati na gramofonima u najlegendarnijem klubu u Zagrebu – KSET-u.

DJ Makro Polo jedan je od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj, poznat po svojim dinamičnim setovima te najboljim izborom R’n’B / HipHop / House / Electro glazbe. Surađivao je sa mnoštvom hrvatskih glazbenika kao što su Dino Dvornik, Stoka, Connect, TBF, Tram 11, Edo Maajka, Shorty, Frenkie, LoOney, Fil Tilen i mnogi drugi.

Kultnog Targeta ne treba posebno predstavljati, a dovoljno je reći da ima ogromnu kolekciju vinila koju će samo za ovu priliku izvaditi i pokazazati svima kako se to radi!

DJ Oli Doboli poznata je i cijenjena pojava na hrvatskoj DJ sceni još od ranih 90-ih, a i poznata je faca radijskih etera u Hrvatskoj.

phat_ksetMakro, Oli & Target prije desetak godina s DJ Chillom su radili jedne od najzanimljivijih partya u gradu, a upravo se ista ekipa okuplja kako bi vam donijela dašak dobrog, starog izdanja Phat Kseta. Stoga pozivamo sve plesače, brejkere i hip-hop glave da se pridruže jedinstvenom događaju gdje će gore spomenuti DJ trojac uz rezidente DJ Chilla (& Nodef-a) lomiti taj dobročuvani zvuk funky hip hopa te Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Upad je 15 kn prije ponoći, 20 kuna nakon. Ostale informacije možete pronaći na Facebook eventu, a pratite i Ziherovu Facebook stranicu jer ćemo dijeliti nekoliko upada!

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari