Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava: Pogledajte što vas večeras očekuje u Gjuri!

30.01.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Za kraj ovog koncertnog mjeseca, predstavljamo vam glazbeni događaj koji će se danas odviti u sklopu programa Protunapad! u zagrebačkom klubu Gjuro 2. Krenimo od punk-rock sastava Pasi, koji je osnovan u ožujku 1996. godine na Vežici u Rijeci. Bend su osnovali Mitar (bas) i Cola (gitara) sa Splićom kao pjevačem i Puškom na bubnjevima i u toj postavi odsvirali jedan koncert. Bend su nazvali Pasi jer su htjeli nešto da je gramatički netočno pa odatle to A u Psi. Drugu izvedbu donosi nam rock’n’roll trio s Ferenčice, Eke Buba, nastao 2011. godine, iz pepela prijašnjih projekata različitih naziva i glazbenih preferencija, koji ste imali prilike čuti u subotu u Spunku. Album prvijenac snimio je producent Ivan Jandrić, a trenutno rade na novim kompozicijama i organiziranju novih nastupa. Kada smo predstavili oba benda, red je da kažemo kako će kraj večeri začiniti DJ Hulja Mulja sa svojim glazbenim odabirima.

Ukoliko odlučite prisustovati ovom događaju cijena karte je 40 kuna, a program počinje u 21:30.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari