Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Preminuo Ben Woolf, zvijezda serije American Horror Story

24.02.2015. Krešimir Bobaš
Foto: shakzzzee.tumblr.com

Foto: shakzzzee.tumblr.com

Obožavatelje FX-ove serije American Horror Story (2011 –) potresla je vijest o smrti jedne od njezinih najprepoznatljvijih zvijezda, glumca Bena Woolfa, u dobi od svega 34 godine. Woolfa, koji je u posljednjoj, četvrtoj sezoni ove uspješnice pod nazivom Freak Show glumio lik Meepa, 19. je veljače u Los Angelesu vanjskim zrcalom pogodio terenac dok je prelazio cestu. Woolf je odmah zatim prevezen u bolnicu Cedars-Sinai, a svojim je ozljedama podlegao zbog srčanog udara u ponedjeljak, 23. veljače.

Foto: spiel-it.tumblr.com

Foto: spiel-it.tumblr.com

Osim Meepa, Woolf je utjelovio i lik Infantate iz prve sezone American Horror Story. U tekućoj sezoni napokon se rješava Infatatine nezgrapne šminke, a Meep, koji svoj nadimak dobiva zbog činjenice što može izgovoriti samo riječ „Meep!“, postaje jednim od omiljenih likova protagonista serije, osobito Jimmyja Darlinga (Chris Evans) i Else Mars (Jessica Lange), no biva neopravdano proglašen krivim za ubojstvo i podliježe ozljedama zlostavljanja dok je bio doveden u pritvor. Osim protagonista, za njime tuguju i tvorac serije Ryan Murphy te obitelj i obožavatelji diljem svijeta.

Foto: brokehorrorfan.tumblr.com

Foto: brokehorrorfan.tumblr.com

Woolf je, osim u American Horror Story, između ostalog glumio i u filmovima Dead Kansas (2013) Aarona K. Cartera te Woggie (2012) Abea R. Rateda. Glumac patuljastog rasta ustvari je bio predškolski odgajatelj, koji je glumu smatrao samo hobijem; to su informacije s njegove službene IMDb stranice. Woolfovi organi će se donirati, što će izravno pomoći gotovo 50 ljudi. „Oduševljeni smo izljevima ljubavi i potpore sa svih strana svijeta za našeg voljenog Bena“, izjavili su članovi njegove najuže obitelji. „Dodirnuo je tolika srca u svoje 34 godine.“ Komemoracija za Woolfa održat će se u kalifornijskom gradu Santa Barbara.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Komentari