Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Izvedbene umjetnosti

Satiričko kazalište Kerempuh s dvije predstave gostovalo u Makedoniji

05.02.2015. Ziher.hr
Foto: www.kazalistekerempuh.hr

Foto: www.kazalistekerempuh.hr

Satiričko kazalište Kerempuh gostovalo je 2. i 3. veljače u Skopju u sklopu ciklusa „Kazalište bez granica“, kojim se potiče regionalna i međunarodna suradnja Kerempuha s istaknutim kazališnim kućama. Kerempuh je u Makedoniji u Dramskom teatru gostovao s predstavama „Jazavac u Kerempuhu“, autorskim projektom Olivera Frljića, i „Živio Harms! Čuda postoje“ u adaptaciji Dore Delbianco i režiji Aleksandra Popovskog.

U sklopu gostovanja održana je i velika press konferencija na kojoj su sudjelovali ravnatelji Kerempuha, Duško Ljuština, i Dramskog teatra, Robert Veljanovski, te Kerempuhov glumački ansambl. Ljuština se susreo i s ministricom kulture Republike Makedonije, Elizabetom Kanceska-Milevskom.

Pročitajte Ziherove osvrte predstava „Jazavac u Kerempuhu“ i „Živio Harms! Čuda postoje“.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari