Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Izvedbene umjetnosti

Satiričko kazalište Kerempuh s dvije predstave gostovalo u Makedoniji

05.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.kazalistekerempuh.hr

Foto: www.kazalistekerempuh.hr

Satiričko kazalište Kerempuh gostovalo je 2. i 3. veljače u Skopju u sklopu ciklusa „Kazalište bez granica“, kojim se potiče regionalna i međunarodna suradnja Kerempuha s istaknutim kazališnim kućama. Kerempuh je u Makedoniji u Dramskom teatru gostovao s predstavama „Jazavac u Kerempuhu“, autorskim projektom Olivera Frljića, i „Živio Harms! Čuda postoje“ u adaptaciji Dore Delbianco i režiji Aleksandra Popovskog.

U sklopu gostovanja održana je i velika press konferencija na kojoj su sudjelovali ravnatelji Kerempuha, Duško Ljuština, i Dramskog teatra, Robert Veljanovski, te Kerempuhov glumački ansambl. Ljuština se susreo i s ministricom kulture Republike Makedonije, Elizabetom Kanceska-Milevskom.

Pročitajte Ziherove osvrte predstava „Jazavac u Kerempuhu“ i „Živio Harms! Čuda postoje“.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari