Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Seine, Dogs in Kavala i Nemeček na Tam Tam kopno edition festivalu

07.12.2017. Ziher.hr

Sutra će se u KSET-u održati kopneno Tam Tam izdanje koje će, naravno, biti festivalskog karaktera pa će tako nastupiti tri izvođača koji su dobro poznati publici ovog sunčanog festivala.

Tam Tam Music Festival u svojih šest godina održavanja postao je miljenik kako regionalnih bendova, tako i regionalne publike. Festival se održava u malom mjestu Sućuraj na otoku Hvaru te svake godine uživa velike količine sunca, dobrih ljudi i dobre atmosfere, a ove godine Tam Tam i KSET donose ljetni povjetarac u hladni Zagreb.

Glazbena oaza u Unskoj

Prvi izvođač su odlični beogradski Dogs in Kavala koji su ove godine prvi puta nastupili na Hvaru. Njihov eksperimentalni stil karakterizira mješavina garažnog rocka i psihodelije, a svi koji su ih uživo slušali znaju da im na nastupima ne treba ništa više od energije glazbe da prenesu svoju poruku. Osim na Tam Tamu nastupali su i na MENT Ljubljana, Indirekt Showcase Festivalu, Demofestu te s Repetitorom, regularnim gostima u Sućuraju.

Drugi izvođač domaći je bend Nemeček koji nije stranac ni Tam Tamu ni KSET-u. Osnovani su 2007. godine, a sviraju rock and roll onako kako ga oni vide i misle da u 21. stoljeću treba zvučati. Kako sami kažu, utjecaja je previše da bih ih sad nabrajali, a dolaze iz raznih grana umjetnosti, najmanje iz današnjeg rock miljea.

Zadnji se priključuje miljenik festivala i zagrebačke publike – Seine! Nedavno su nakon brojnih koncerata u regiji promovirali album prvijenac “Sno sna” koji se može poslušati na Bandcamp stranici Moonlee Recordsa.

Ulaznice

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta koštati 40 kn.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Komentari