Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Stigao prvi službeni trailer filma Thor: The Dark World

23.04.2013. Nikola Šimić
allentto.com

allentto.com

Objavljen je prvi trailer nastavka Marvelovog Thora iz 2011.  pod nazivom Thor: The Dark World. U filmu svoje uloge ponavljaju glavni glumci Chris Hemsworth u naslovnoj ulozi i Oscarovka Natalie Portman kao ljubavni interes Marvelovog nordijskim božanstvima inspiriranim junakom. Ostali glumci koji će ponoviti svoje uloge iz prvog filma su Anthony Hopkins, Rene Russo, Idris Elba, Stellan Skarsgård, Kat Dennings i naravno Tom Hiddleston koji ponovno tumači glavnog protivnika “osvetnika” iz prošlogodišnjeg filma, Lokija. Disney će film pustiti u svjetska kina tjedan dana prije američke premijere, 30. listopada.

U svom drugom samostalnom filmskom izdanju Thor mora spasiti svih Devet svjetova  uključujući Asgard od misterioznog neprijatelja starijeg od samog svemira.

 
(Visited 73 times, 1 visits today)

Komentari