Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Stigao prvi službeni trailer filma Thor: The Dark World

23.04.2013. Nikola Šimić
allentto.com

allentto.com

Objavljen je prvi trailer nastavka Marvelovog Thora iz 2011.  pod nazivom Thor: The Dark World. U filmu svoje uloge ponavljaju glavni glumci Chris Hemsworth u naslovnoj ulozi i Oscarovka Natalie Portman kao ljubavni interes Marvelovog nordijskim božanstvima inspiriranim junakom. Ostali glumci koji će ponoviti svoje uloge iz prvog filma su Anthony Hopkins, Rene Russo, Idris Elba, Stellan Skarsgård, Kat Dennings i naravno Tom Hiddleston koji ponovno tumači glavnog protivnika “osvetnika” iz prošlogodišnjeg filma, Lokija. Disney će film pustiti u svjetska kina tjedan dana prije američke premijere, 30. listopada.

U svom drugom samostalnom filmskom izdanju Thor mora spasiti svih Devet svjetova  uključujući Asgard od misterioznog neprijatelja starijeg od samog svemira.

 
(Visited 73 times, 1 visits today)

Komentari