Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

The Amazing Spider-Man 2: Mary Jane Watson izbačena iz filma

22.06.2013. Paula Bračko
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Loše vijesti za obožavatelje Spider-Mana: iako je odlučeno da će čudesni Čovjek-Pauk dobiti još dva filma, što znači da će imati čak jedan više nego njegov prethodnik, Toby Maguire, Peter Parker Andrewa Garifelda ostao je bez jedne od svojih cura. Naime, u dugom nastavku The Amazing Spider-Mana koji ste trenutno snima na ulicama New Yorka, neće se pojaviti lik Mary Jane Watson. Ta je vijest iznenadila mnoge i to zato što je glumica Shailene Woodley već odavno najavljena da će je utjeloviti. Međutim, s obzirom da je Marvel dao zeleno svijetlo za još dva nastavka, redatelj Marc Webb i ekipa su zaključili da je bolje ostaviti njezin lik za The Amazing Spider-Man 3.

Drugim riječima, u ovom nadolazećem filmu Spider-Man ipak neće biti rastrgan između Gwen Stacy (Emma Stone) i Mary Jane Watson, ali je zato tu lik kojeg tumači Felicity Jones pa tek treba vidjeti kako će se stvari zahuktati.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Komentari