Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

The Amazing Spider-Man 2: Mary Jane Watson izbačena iz filma

22.06.2013. Paula BračkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Loše vijesti za obožavatelje Spider-Mana: iako je odlučeno da će čudesni Čovjek-Pauk dobiti još dva filma, što znači da će imati čak jedan više nego njegov prethodnik, Toby Maguire, Peter Parker Andrewa Garifelda ostao je bez jedne od svojih cura. Naime, u dugom nastavku The Amazing Spider-Mana koji ste trenutno snima na ulicama New Yorka, neće se pojaviti lik Mary Jane Watson. Ta je vijest iznenadila mnoge i to zato što je glumica Shailene Woodley već odavno najavljena da će je utjeloviti. Međutim, s obzirom da je Marvel dao zeleno svijetlo za još dva nastavka, redatelj Marc Webb i ekipa su zaključili da je bolje ostaviti njezin lik za The Amazing Spider-Man 3.

Drugim riječima, u ovom nadolazećem filmu Spider-Man ipak neće biti rastrgan između Gwen Stacy (Emma Stone) i Mary Jane Watson, ali je zato tu lik kojeg tumači Felicity Jones pa tek treba vidjeti kako će se stvari zahuktati.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Komentari