Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

The Amazing Spider-Man 2: Mary Jane Watson izbačena iz filma

22.06.2013. Paula Bračko
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Loše vijesti za obožavatelje Spider-Mana: iako je odlučeno da će čudesni Čovjek-Pauk dobiti još dva filma, što znači da će imati čak jedan više nego njegov prethodnik, Toby Maguire, Peter Parker Andrewa Garifelda ostao je bez jedne od svojih cura. Naime, u dugom nastavku The Amazing Spider-Mana koji ste trenutno snima na ulicama New Yorka, neće se pojaviti lik Mary Jane Watson. Ta je vijest iznenadila mnoge i to zato što je glumica Shailene Woodley već odavno najavljena da će je utjeloviti. Međutim, s obzirom da je Marvel dao zeleno svijetlo za još dva nastavka, redatelj Marc Webb i ekipa su zaključili da je bolje ostaviti njezin lik za The Amazing Spider-Man 3.

Drugim riječima, u ovom nadolazećem filmu Spider-Man ipak neće biti rastrgan između Gwen Stacy (Emma Stone) i Mary Jane Watson, ali je zato tu lik kojeg tumači Felicity Jones pa tek treba vidjeti kako će se stvari zahuktati.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Komentari