Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

The Amazing Spider-Man 2: Mary Jane Watson izbačena iz filma

22.06.2013. Paula Bračko
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Loše vijesti za obožavatelje Spider-Mana: iako je odlučeno da će čudesni Čovjek-Pauk dobiti još dva filma, što znači da će imati čak jedan više nego njegov prethodnik, Toby Maguire, Peter Parker Andrewa Garifelda ostao je bez jedne od svojih cura. Naime, u dugom nastavku The Amazing Spider-Mana koji ste trenutno snima na ulicama New Yorka, neće se pojaviti lik Mary Jane Watson. Ta je vijest iznenadila mnoge i to zato što je glumica Shailene Woodley već odavno najavljena da će je utjeloviti. Međutim, s obzirom da je Marvel dao zeleno svijetlo za još dva nastavka, redatelj Marc Webb i ekipa su zaključili da je bolje ostaviti njezin lik za The Amazing Spider-Man 3.

Drugim riječima, u ovom nadolazećem filmu Spider-Man ipak neće biti rastrgan između Gwen Stacy (Emma Stone) i Mary Jane Watson, ali je zato tu lik kojeg tumači Felicity Jones pa tek treba vidjeti kako će se stvari zahuktati.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari