Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Transformers 4 u Michiganu: Otkrivamo dio radnje bez spoilera – negativci su znanstvenici i biznismeni!

21.03.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Država Michigan u posljednje je vrijeme bila ustrajna tome da u okviru njenih granica bude postavljen filmski set za snimanje četvrtog nastavka popularnih Transformera. Argumenti su im, naravno, financijske naravi, a nakon što su povisili svoju novčanu ponudu, izgleda da im je to i uspjelo! Naime, The Michigan Film Office jučer je u kasne sate na svojoj službenoj stranici objavio kako će snimanje započeti u proljeće u metrou Detroit.

Okvirno je otkrivena i radnja:„Čovječanstvo se oporavlja nakon stravičnog završetka Transformersa 3: Dark of the Moon, ali Autoboti i Decepticoni su sve samo ne napustili planet. Dok skupine znanstvenika i biznismena pokušavaju učiti iz prošlosti Transformera, gurajući time granice tehnologije dalje od onoga što mogu kontrolirati, na Zemlju dolazi prastari, moćni Transformer. Avantura epskih razmjera: bitka između dobra i zla, slobode i ropstva se nastavlja.“

Što je s Markom Wahlbergom?

Još otkad je Megan Fox otišla nakon drugog nastavka, bilo je jasno kako će s glumačkom postavom biti problema. Shia LaBeouf koji je kroz 3 dijela bio u glavnoj ulozi, sada napušta ulogu protagonista da bi ga zamijenio Jacku Reynor, o čemu smo već pisali. Isto kako se o ulozi mladog Reynora ne piše previše, tako se šuti i o naravi uloge Marka Wahlberga u filmu. Zasad jedino možemo zaključiti iz iskustva: Wahlberg obično ne glumi biznismene ni znanstvenike. Ako znamo to, nije nam teško zamisliti Marka i Jacka kao buntovnike koji pokušavaju urazumiti znanstvenike govoreći im da se prestanu miješati u nešto čiju moć ne mogu pojmiti.

Osim spomenutih promjena, podsjetimo da su Transformeri dobili i novi logo. Inače, Spielbergov Transformers 4 je film na koji samo država Michigan planira potrošiti 81 milijun dolara, što znači da opet možemo očekivati vrtoglavo skup projekt, iako je obećano da neće premašiti budžet prošlog nastavka. Očekujemo ga u lipnju 2014.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Komentari