Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Trent Reznor i Atticus Ross podijelili soundtrack za film 'Gone girl' Davida Finchera

24.09.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/GoneGirlMovie

Foto: facebook.com/GoneGirlMovie

Najbolji način kako zaintrigirati publiku za film je, uz odličnu najavu,  i uz odličan soundtrack. To dobro zna redatelj filma “Nestala” (Gone girl), David Fincher. Kultni je redatelj, nakon odličnog filma o osnivaču Facebooka Marku Zuckerbergu (“Društvena mreža”) te hvaljene ekranizacije romana “Muškarci koji mrze žene”, odlučio prebaciti na filmsko platno najpoznatije djelo spisateljice Gillian Flynn, a u glavnim ulogama su Ben Affleck, Rosamund Pike i Neil Patrick Harris. Glazbena podrška su mu ponovno Amerikanac Trent Reznor, vođa kultnih Nine Inch Nails, i njegov soundtrack-sidekick, Britanac Atticus Ross. Dvojac je već radio soundtrack za spomenuta dva Fincherova filma, a za “Društvenu mrežu” nagrađeni su bili Oscarom za najbolji soundtrack. Film stiže u naša kina 9. listopada, a u međuvremenu poslušajte dio pjesama iz soundtracka koje su Reznor i Ross objavili na Soundcloudu. Niže pronađite popis svih pjesama s albuma.

Popis pjesama:

01 What Have We Done To Each Other?
02 Sugar Storm
03 Empty Places
04 With Suspicion
05 Just Like You
06 Appearances
07 Clue One
08 Clue Two
09 Background Noise
10 Procedural
11 Something Disposable
12 Like Home
13 Empty Places (Reprise)
14 The Way He Looks At Me
15 Technically, Missing
16 Secrets
17 Perpetual
18 Strange Activities
19 Still Gone
20 A Reflection
21 Consummation
22 Sugar Storm (Reprise)
23 What Will We Do?
24 At Risk

Komentari