Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

U tijeku snimanje Mission: Impossible 5

07.04.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Tom Cruise službeno je potvrdio kako je u tijeku snimanje petog dijela dobro nam poznate franšize. Cijela priča počela je davne 1996., a punih sedamnaest godina nakon u realizaciji je još jedan nastavak.

Međutim, budući da Cruise nije želio otkrivati pojedinosti o filmu zadržao se na razlozima snimanja novog nastavka: “Počeo sam raditi na Mission: Impossible nadajući se da mogu snimiti mnogo nastavaka. To je lik s kojime sam takoreći odrastao.“- rekao je misleći pri tom na glavnog lika, Ethana Hunta.

“U to vrijeme to je bio najskuplji film Paramount Picturesa i prvi film kojega sam ja producirao.“ Uz to je dodao kako se osjeća odlično kada vidi da publika reagira na film.

“Napravit ću hrpu nastavaka. Napravi ću ih onoliko koliko ih publika bude željela vidjeti… zato što su vrlo izazovni i zabavno je raditi na njima.“

Što se sadržaja i lokacije tiče rekao je tek da voli putovati promovirajući različite filmove, jer je tako uvijek u potrazi na različitim mjestima te može, hodajući okolo, razgledavati gradove.
„Gledam arhitekturu, podzemne,… dolazim do različitih sekvenci.“- zaključio je, ponovno ne otkrivši ništa konkretno.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari