Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Ulaznice za Rogera Watersa u prodaji za samo 100 kn

27.06.2013. Karla Mršan
TheWall_Facebook.com/rogerwaters

TheWall_Facebook.com/rogerwaters

Ljubitelji Pink Floyda i The Wall-a nisu samo fanovi nego istinski obožavatelji lika i dijela Rogera Watersa. Već je u samom startu prodaje (u studenom 2012.) prodano oko 4 000 ulaznica. Od 1.srpnja pruža se jedinstvena prilika u kojoj će se moći kupiti ulaznice po jeftinijoj cijeni! Kako bi se svima omogućio dolazak na neponovljivi rock spektakl godine, od 1. srpnja će u prodaju biti puštene ulaznice po cijeni od samo 100 kuna!
Nakon što je produkcija The Wall-a pregledala Poljud, te su uvidjeli dodatne mogućnosti s kojima se može izaći u susret ljubiteljima dobre glazbe, zajedno s Roger Watersom i njegovim timom, donijeli su odluku o još jednom kontingentu ulaznica (SJEDENJE 4) po posebnoj cijeni od 100 kuna. Posebna želja Rogera Watersa je svima omogućiti dolazak na koncert, posebno onima koji prate njegov rad već dugi niz godina. Također, sukladno činjenici da trenutno vladaju teška vremena, cijenu navedenih ulaznica su prilagodili trenutnoj situaciji.
Količina ulaznica je ograničena, svi koji žele otići na Watersov koncert na Poljudu 23.7.2013., ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online.

Roger Waters, Split, 23.7.2013. :

VIP LOŽE – 600 kuna
FAN PIT– 380 kuna
TRAVNJAK– 280 kuna
SJEDENJE 1 – sektori D, E, P, R – 400 kuna
SJEDENJE 2 – sektori F, G, N, O – 330 kuna
SJEDENJE 3 – sektori H, M – 230 kuna
SJEDENJE 4 – sektori I J, K, L – 100 kuna

(Visited 111 times, 1 visits today)

Komentari