Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Veronica Mars postaje film!

13.04.2013. Nikola Šimić
facebook.com/VeronicaMars

facebook.com/VeronicaMars

Nakon otkazivanja istoimene serije CW-a (prethodno UPN-a) u 2007. na veliko se nagađalo o produkciji filma koji bi nastavio franšizu. Unatoč relativno maloj publici (na kojoj današnje CW-eve serije mogu zavidjeti Veronici Mars), serija imala ogromnu potporu kritičara kojom se niti jedna serija na matičnom kanalu nije mogla pohvaliti. No, kako je gledanost čelnicima mreže ipak bila najvažnija serija je otkazana nakon treće sezone. Uslijedile su brojne spekulacije o mogućnosti nastavka serije filmom, međutim dovoljan budžet za planove autora nikada nije prikupljen.

pixelperfectmag.com

pixelperfectmag.com

Prošli mjesec su autor serije Rob Thomas i glavna zvijezda serije Kristen Bell pokrenuli kampanju na Kickstarteru s nadom da će prikupiti dovoljno sredstava za produkciju filma (budući da su se prethodno dogovorili s Warner Brosom da će oni biti zaduženi za prikazivanje filma u kinima). Nakon samo deset sati prikupljena su potrebna 2 milijuna dolara, a do kraja kampanje koja je završila danas nevjerojatnih 5,7 milijuna što svjedoči o vjernosti fanova ove sada već kultne serije. Film ulazi u produkciju već ovog ljeta, a njegov izlazak se očekuje početkom 2014. Čestitke posadi i glumačkoj postavi serije kao i vjernim fanovima koji su im i omogućili snimanje filma!

 

 
(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari