Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Veronica Mars postaje film!

13.04.2013. Nikola Šimić
facebook.com/VeronicaMars

facebook.com/VeronicaMars

Nakon otkazivanja istoimene serije CW-a (prethodno UPN-a) u 2007. na veliko se nagađalo o produkciji filma koji bi nastavio franšizu. Unatoč relativno maloj publici (na kojoj današnje CW-eve serije mogu zavidjeti Veronici Mars), serija imala ogromnu potporu kritičara kojom se niti jedna serija na matičnom kanalu nije mogla pohvaliti. No, kako je gledanost čelnicima mreže ipak bila najvažnija serija je otkazana nakon treće sezone. Uslijedile su brojne spekulacije o mogućnosti nastavka serije filmom, međutim dovoljan budžet za planove autora nikada nije prikupljen.

pixelperfectmag.com

pixelperfectmag.com

Prošli mjesec su autor serije Rob Thomas i glavna zvijezda serije Kristen Bell pokrenuli kampanju na Kickstarteru s nadom da će prikupiti dovoljno sredstava za produkciju filma (budući da su se prethodno dogovorili s Warner Brosom da će oni biti zaduženi za prikazivanje filma u kinima). Nakon samo deset sati prikupljena su potrebna 2 milijuna dolara, a do kraja kampanje koja je završila danas nevjerojatnih 5,7 milijuna što svjedoči o vjernosti fanova ove sada već kultne serije. Film ulazi u produkciju već ovog ljeta, a njegov izlazak se očekuje početkom 2014. Čestitke posadi i glumačkoj postavi serije kao i vjernim fanovima koji su im i omogućili snimanje filma!

 

 
(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari