Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Cusack, Cage i Hudgens u trileru o aljaškom serijskom ubojici; Slater u SF hororu, a Malkovich u biografskoj krimi-drami

11.06.2013. Ivan Dominik
Foto: Screenshot/Youtube

Foto: Screenshot/Youtube

Izašli su najnoviji ili prvi traileri za neke vrlo interesantne nadolazeće filmove, koji se između ostalog mogu pohvaliti i briljantnim glumačkim postavama.

Tako u oči prvi upada naslov filma The Frozen Ground u kojem naslovne uloge igraju Nicolas Cage (The Rock), John Cusack (Shanghai) i Vanessa Hudgens (High School Musical). Film je inspiriran istinitom pričom o serijskom ubojici s Aljaske, Robertu Hansenu, koji je tijekom početka 80-ih godina prošlog stoljeća oteo i ubio oko 20 žena.

Nicolas Cage glavna je uloga u filmu i on igra državnog službenika i policajca koji goni Hansena (Cusack), koji u to vrijeme ima jednu otetu žrtvu (Hudgens), koja čeka na smrt ili spasenje. Izuzev glavnih uloga, ostale likove u filmu tomače i Radha Mitchell te 50 Cent, a trailer ostavlja dojam kako se u filmu mogu naći i elementi filmova Zodiac i Insomnia…

Nadolazeći SF horor, kojeg je kritika već jako popljuvala, zove se Stranded, a to je film koji izlazi u reprodukciju već 26. srpnja. Vjerojatno i jedina svijetla točka toga filma je njegov glavni glumac – Christian Slater, koji se već mnogo puta dokazao na velikom filmskom platnu, premda je imao i golemih promašaja. Kako bilo, Slater “drži” niskobudžetni Stranded koji ima jako loše ocjene i kritike, kako od stručnjaka tako i od kritike, međutim, film je mjesec i 16 dana prije službenog izlaska dobio i službeni trailer.

Legendarni John Malkovich također ne posustaje s radom u svojim podmaklim godinama, a posljednji film koji je snimio i koji uskoro izlazi u reprodukciju zove se – Siberian Education. Malkovich igra “Djeda Kuzyu”, a radnja filma vrti se oko razvitka društva Urka u novonastaloj, ali još uvijek međunarodno nepriznatoj zemlji Transnistriji, koja se nedavno odvojila od Moldavije te postala neovisna. Mala državica koja se nalazi između Moldavije i Ukrajine ovim se filmom na engleskom jeziku, a napravljenim od strane talijanskog redatelja Gabrielea Salvatoresa, propagira i reklamira i izvan svojih granica. Uz Malkovicha (Con Air, Burn After Reading) u filmu glume još i Eleanor Tomlinson (The Illusionist) i Peter Stormare (Fargo).

Dugo i vrlo marketinški agresivno najavljivani novi film o još jednom napadu na SAD, njegova predsjednika i Bijelu kuću, White House Down, s Channingom Tatumom i Jamiejem Foxxom u glavnim ulogama, dobio je još jedan trailer. Četvrti trailer za film u kojem Foxx po prvi puta u bogatoj karijeri igra američkog predsjednika, donosi ono najbolje što će i sam film – nakon što izađe 28. srpnja – imati za ponuditi. Mnoštvo akcije.

(Visited 331 times, 1 visits today)

Komentari