Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Video: Cusack, Cage i Hudgens u trileru o aljaškom serijskom ubojici; Slater u SF hororu, a Malkovich u biografskoj krimi-drami

11.06.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Screenshot/Youtube

Foto: Screenshot/Youtube

Izašli su najnoviji ili prvi traileri za neke vrlo interesantne nadolazeće filmove, koji se između ostalog mogu pohvaliti i briljantnim glumačkim postavama.

Tako u oči prvi upada naslov filma The Frozen Ground u kojem naslovne uloge igraju Nicolas Cage (The Rock), John Cusack (Shanghai) i Vanessa Hudgens (High School Musical). Film je inspiriran istinitom pričom o serijskom ubojici s Aljaske, Robertu Hansenu, koji je tijekom početka 80-ih godina prošlog stoljeća oteo i ubio oko 20 žena.

Nicolas Cage glavna je uloga u filmu i on igra državnog službenika i policajca koji goni Hansena (Cusack), koji u to vrijeme ima jednu otetu žrtvu (Hudgens), koja čeka na smrt ili spasenje. Izuzev glavnih uloga, ostale likove u filmu tomače i Radha Mitchell te 50 Cent, a trailer ostavlja dojam kako se u filmu mogu naći i elementi filmova Zodiac i Insomnia…

Nadolazeći SF horor, kojeg je kritika već jako popljuvala, zove se Stranded, a to je film koji izlazi u reprodukciju već 26. srpnja. Vjerojatno i jedina svijetla točka toga filma je njegov glavni glumac – Christian Slater, koji se već mnogo puta dokazao na velikom filmskom platnu, premda je imao i golemih promašaja. Kako bilo, Slater “drži” niskobudžetni Stranded koji ima jako loše ocjene i kritike, kako od stručnjaka tako i od kritike, međutim, film je mjesec i 16 dana prije službenog izlaska dobio i službeni trailer.

Legendarni John Malkovich također ne posustaje s radom u svojim podmaklim godinama, a posljednji film koji je snimio i koji uskoro izlazi u reprodukciju zove se – Siberian Education. Malkovich igra “Djeda Kuzyu”, a radnja filma vrti se oko razvitka društva Urka u novonastaloj, ali još uvijek međunarodno nepriznatoj zemlji Transnistriji, koja se nedavno odvojila od Moldavije te postala neovisna. Mala državica koja se nalazi između Moldavije i Ukrajine ovim se filmom na engleskom jeziku, a napravljenim od strane talijanskog redatelja Gabrielea Salvatoresa, propagira i reklamira i izvan svojih granica. Uz Malkovicha (Con Air, Burn After Reading) u filmu glume još i Eleanor Tomlinson (The Illusionist) i Peter Stormare (Fargo).

Dugo i vrlo marketinški agresivno najavljivani novi film o još jednom napadu na SAD, njegova predsjednika i Bijelu kuću, White House Down, s Channingom Tatumom i Jamiejem Foxxom u glavnim ulogama, dobio je još jedan trailer. Četvrti trailer za film u kojem Foxx po prvi puta u bogatoj karijeri igra američkog predsjednika, donosi ono najbolje što će i sam film – nakon što izađe 28. srpnja – imati za ponuditi. Mnoštvo akcije.

(Visited 340 times, 1 visits today)

Komentari