Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Video: Izašao trailer za The Counselor Ridleyja Scotta

19.07.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Izašao je novi trailer za Ridley Scottovu triler / dramu The Counselor kojega je objavio Fox putem RopeofSilicona.

Uz Ridleyja Scotta (Prometheus, Robin Hood, Body of Lies) kao redatelja, pisanje scenarija pripalo je Cormacu McCarthyju (No Country for Old Man, The Road). The Counselor se svakako može pohvaliti zavidnom glumačkom postavom. Naime, na filmu ćete imati priliku vidjeti sljedeća imena:  Michael Fassbender (The Counselor), Brad Pitt (Westray), Penelope Cruz (Laura), Cameron Diaz (Malkina) te Javier Bardem (Reiner).

S obzirom na to da ovaj kratki trailer nedovoljno upućuje u radnju spomenimo da je temelj priče odvjetnik na dobrom glasu (Fassbender) koji, nakon što se nađe u financijskim problemima, upada u kokainski biznis. Iako uvjeren da sve ima pod kontrolom, u trenutku kada se udruži s bogatim poznanikom oko novoga posla stvari krenu nizbrdo.

Prema dosadašnjim najavama Foxa, film možemo očekivati od 25. listopada u kinima.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari