Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: Izašao trailer za The Counselor Ridleyja Scotta

19.07.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Izašao je novi trailer za Ridley Scottovu triler / dramu The Counselor kojega je objavio Fox putem RopeofSilicona.

Uz Ridleyja Scotta (Prometheus, Robin Hood, Body of Lies) kao redatelja, pisanje scenarija pripalo je Cormacu McCarthyju (No Country for Old Man, The Road). The Counselor se svakako može pohvaliti zavidnom glumačkom postavom. Naime, na filmu ćete imati priliku vidjeti sljedeća imena:  Michael Fassbender (The Counselor), Brad Pitt (Westray), Penelope Cruz (Laura), Cameron Diaz (Malkina) te Javier Bardem (Reiner).

S obzirom na to da ovaj kratki trailer nedovoljno upućuje u radnju spomenimo da je temelj priče odvjetnik na dobrom glasu (Fassbender) koji, nakon što se nađe u financijskim problemima, upada u kokainski biznis. Iako uvjeren da sve ima pod kontrolom, u trenutku kada se udruži s bogatim poznanikom oko novoga posla stvari krenu nizbrdo.

Prema dosadašnjim najavama Foxa, film možemo očekivati od 25. listopada u kinima.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari