Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Wu-Tang Clan i mnogi drugi na Terraneu!

29.05.2013. Domagoj PuškarićVrijeme čitanja: 1 minuta

 

Foto: facebook.com/terraneo

Foto: facebook.com/terraneo

Legendarni Wu-Tang Clan novo je ime Terranea. Danas su to potvrdili organizatori i time iznenadili sve one koji su mjesecima bili skeptični oko headlinera. Ovaj kultni hip-hop sastav nalazi se na turneji povod dvadeset godina postojanja, a nama je svakako drago da će povodom iste posjetiti i Hrvatsku.

Nova imena su i The Cribs koji su već jednom nastupali u Zagrebu,  jedan od najkvalitetnijih muških soul vokala Aloe Blacc, njemački one-man show Mambo Kurt, američki folk rockeri Woods i njihov sunarodnjak Duncan Sheik. Svakako je izenađenje i dolazak Bosnian Rainbowsa, novog benda gitarskog virtuoza Omara Rodrigueza Lopeza, bivšeg gitarista The Mars Volte i At The Drive Ina.

Stižu i dva elektro izvođača iz Velike Britanije, Koan Sound i Blond:Ish.

Domaće i regionalne bendove na festivalu dodatno će pojaćati Vlasta Popić, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, SevdahBABY, Pešes te Chew The Fat! Croatia.

Cijena ulaznice je do 6. lipnja 399 kn. Broj ulaznica je ograničen tako da se valja požuriti i nabaviti svoj primjerak.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari