Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Wu-Tang Clan i mnogi drugi na Terraneu!

29.05.2013. Domagoj Puškarić

 

Foto: facebook.com/terraneo

Foto: facebook.com/terraneo

Legendarni Wu-Tang Clan novo je ime Terranea. Danas su to potvrdili organizatori i time iznenadili sve one koji su mjesecima bili skeptični oko headlinera. Ovaj kultni hip-hop sastav nalazi se na turneji povod dvadeset godina postojanja, a nama je svakako drago da će povodom iste posjetiti i Hrvatsku.

Nova imena su i The Cribs koji su već jednom nastupali u Zagrebu,  jedan od najkvalitetnijih muških soul vokala Aloe Blacc, njemački one-man show Mambo Kurt, američki folk rockeri Woods i njihov sunarodnjak Duncan Sheik. Svakako je izenađenje i dolazak Bosnian Rainbowsa, novog benda gitarskog virtuoza Omara Rodrigueza Lopeza, bivšeg gitarista The Mars Volte i At The Drive Ina.

Stižu i dva elektro izvođača iz Velike Britanije, Koan Sound i Blond:Ish.

Domaće i regionalne bendove na festivalu dodatno će pojaćati Vlasta Popić, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, SevdahBABY, Pešes te Chew The Fat! Croatia.

Cijena ulaznice je do 6. lipnja 399 kn. Broj ulaznica je ograničen tako da se valja požuriti i nabaviti svoj primjerak.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari