Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

11. ZFF: Zlatna kolica za Pogrešnu dostavu

26.10.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/ZagrebFilmFestival

Foto:Facebook.com/ZagrebFilmFestival

U subotu, 26. listopada, u 21 sat pogledajte pobjednika ovogodišnjeg Zagreb film festivala. Film kojeg je žiri proglasio najboljim u dugometražnoj konkurenciji je Pogrešna dostava indijskog redatelja Ritesha Batre.

Kako nastaje topli odnos između tugujućeg udovca i nezadovoljne domaćice preko poruka u ručku, pogledajte večeras u kinu Tuškanac. Indijsko- njemačko- francuska produkcija već je osvojila nekoliko nagrada, na festivalu u Canessu, u Amsterdamu i drugima.
Glumačku postavu čine Irrfan Khan, Denzil Smith, Bharati Achrekar i Nimrat Kaur koja je prilikom proglašenja pobjednika pozvala publiku na dodjelu koja će se održati večeras u Tuškancu.

Redatelj je osim Zlatnih kolica, nagrade ZFF-a, osvojio i 4000 eura.
Ukoliko nećete stići na današnju projekciju, imate priliku sutra u kino Europi u 21 sat uživati u pobjedniku 11. Zagreb film festivala. Pogledajte što o filmu kaže glavna glumica ispod:

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari