Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

11. ZFF: Zlatna kolica za Pogrešnu dostavu

26.10.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/ZagrebFilmFestival

Foto:Facebook.com/ZagrebFilmFestival

U subotu, 26. listopada, u 21 sat pogledajte pobjednika ovogodišnjeg Zagreb film festivala. Film kojeg je žiri proglasio najboljim u dugometražnoj konkurenciji je Pogrešna dostava indijskog redatelja Ritesha Batre.

Kako nastaje topli odnos između tugujućeg udovca i nezadovoljne domaćice preko poruka u ručku, pogledajte večeras u kinu Tuškanac. Indijsko- njemačko- francuska produkcija već je osvojila nekoliko nagrada, na festivalu u Canessu, u Amsterdamu i drugima.
Glumačku postavu čine Irrfan Khan, Denzil Smith, Bharati Achrekar i Nimrat Kaur koja je prilikom proglašenja pobjednika pozvala publiku na dodjelu koja će se održati večeras u Tuškancu.

Redatelj je osim Zlatnih kolica, nagrade ZFF-a, osvojio i 4000 eura.
Ukoliko nećete stići na današnju projekciju, imate priliku sutra u kino Europi u 21 sat uživati u pobjedniku 11. Zagreb film festivala. Pogledajte što o filmu kaže glavna glumica ispod:

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari