Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

11. ZFF: Zlatna kolica za Pogrešnu dostavu

26.10.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:Facebook.com/ZagrebFilmFestival

Foto:Facebook.com/ZagrebFilmFestival

U subotu, 26. listopada, u 21 sat pogledajte pobjednika ovogodišnjeg Zagreb film festivala. Film kojeg je žiri proglasio najboljim u dugometražnoj konkurenciji je Pogrešna dostava indijskog redatelja Ritesha Batre.

Kako nastaje topli odnos između tugujućeg udovca i nezadovoljne domaćice preko poruka u ručku, pogledajte večeras u kinu Tuškanac. Indijsko- njemačko- francuska produkcija već je osvojila nekoliko nagrada, na festivalu u Canessu, u Amsterdamu i drugima.
Glumačku postavu čine Irrfan Khan, Denzil Smith, Bharati Achrekar i Nimrat Kaur koja je prilikom proglašenja pobjednika pozvala publiku na dodjelu koja će se održati večeras u Tuškancu.

Redatelj je osim Zlatnih kolica, nagrade ZFF-a, osvojio i 4000 eura.
Ukoliko nećete stići na današnju projekciju, imate priliku sutra u kino Europi u 21 sat uživati u pobjedniku 11. Zagreb film festivala. Pogledajte što o filmu kaže glavna glumica ispod:

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari